ThetaHealing® Ritem za popolno težo

Knjiga, ki vam ne bo pomagala samo shujšati, ampak tudi poiskati ritem za vaš um, telo in duha, medtem ko odkrivate svojo notranjo lepoto in ljubezen.

ThetaHealing® Ritem za popolno težo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • ThetaHealing® Ritem za popolno težo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

ThetaHealing® Ritem za popolno težo 6

Opis

Vianna Stibal, avtorica knjige in ustanoviteljica ThetaHealinga®, pravi, da ta knjiga ni namenjena samo hujšanju. Namenjena je iskanju ritma za vaš um, telo in duha, medtem ko odkrivate svojo notranjo lepoto in ljubezen do sebe.


V knjigi nas nauči, kako lahko ThetaHealing® uporabimo za izgubo odvečne teže in oblikovanje močnega, zdravega in čudovitega telesa.

Z njeno pomočjo se boste naučili, kako:

  • izbirati prava živila in prehranske dodatke, ki bodo nahranili vaše telo,
  • prelisičiti telo, da misli, da telovadite, medtem ko poslušate glasbo in se sproščate,
  • izpustiti čustva in strahove, ki vam preprečujejo, da bi imeli telo, kakršno si želite,
  • zamenjati omejujoča prepričanja s takšnimi, ki vam bodo omogočila, da izgubite odvečno težo.

Program, opisan v knjigi, vključuje pet korakov:

1. Delo s prepričanji
V prvem koraku je treba delati na prepričanjih, saj vas ta morda ovirajo na poti do popolne teže. Ko se osvobodite odvečne teže, lahko na primer ugotovite, da se ob hujšanju počutite nelagodno. Lahko se pogledate v ogledalo in začutite paniko, strah in stres ali se preprosto počutite smešno. Morda ne veste, zakaj se tako počutite in od kod ti občutki izvirajo. Ali pa se, nasprotno, spomnite, kdaj ste že imeli takšno težo, in se vas težave iz tistega obdobja ponovno dotaknejo. Ta pobegla čustva je treba zaustaviti in očistiti.

2. Prehranski dodatki
Prehranski dodatki so priporočljivi za enakomerno hujšanje.  Morda bi vam pri hujšanju pomagalo tudi čiščenje parazitov.

3. Srčna pesem
Srčna pesem je za ta program bistvena. Odstranitev genetskih programov prednikov skozi to vajo bo bistveno vplivala na vaše počutje; po njej boste na splošno veliko lažji, ne samo v fizičnem smislu.

4. Blagoslov in manjša količina hrane
Prav tako je pomembno, da svojo hrano blagoslovite in da jo uživate v manjših količinah. Vedite, da hrana ni vaša sovražnica, temveč prijateljica.

5. Telovadite – brez telovadbe
Živimo v človeškem telesu, ki potrebuje telovadbo. To je dejstvo. Toda v končnem koraku tega programa vam bo Vianna izdala skrivnost: kako telovaditi, ne da bi telovadili (veliko). Malo se boste že morali rekreirati, a trik je v tem, da svojo podzavest prepričate, da telovadite veliko. Kako zabaven način za hujšanje – dovoliti svojemu umu, da to počne namesto vas!


Poslovite se od štetja kalorij ter občutkov krivde in pozdravite občutek udobja v svojem telesu, notranji mir in zadovoljstvo!


Vianna Stibal je ustvarjalka in ustanoviteljica duhovne filozofije, meditacije in zdravilne tehnike, znane kot ThetaHealing®. Je priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki z možem Guyem po vsem svetu izvaja seminarje za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje ThetaHealinga, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah, na tisoče inštruktorjev in približno šeststo tisoč izvajalcev po vsem svetu.

Vianna uči, da smo vsi ljudje Božje iskre, ki ustvarjajo lastno resničnost. Vse v življenju služi svojemu namenu. Predana je temu, da z iskrenim humorjem in pristno prijaznostjo deli svojo ljubezen do Kreatorja Vsega, kar je. Njena izobraževanja in knjige spreminjajo življenja in še naprej pomagajo ljudem po vsem svetu.

Dodatno

ThetaHealing® Ritem za popolno težo 7Lastnosti

avtor

Vianna Stibal

format

14 , 0 x 22 , 0 cm

isbn

9789617129731

leto-izida

2022

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

144 strani

vezava

Mehka vezava