Transurfing realnosti III. stopnja

Naprej v preteklost V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti: Naprej v preteklostspoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven. Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov. Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje

Transurfing realnosti III. stopnja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.90€.Current price is: 19.85€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Transurfing realnosti III. stopnja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Transurfing realnosti III. stopnja 6

Opis

Naprej v preteklost

V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti: Naprej v preteklostspoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.

Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov. Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.

V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.

Ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Sami se bomo lahko prepričali, da nam svet prihaja nasproti z odprtimi rokami. Ljudje nas bodo začeli imeti radi iz nekega nerazložljivega razloga.

Avtor nam predstavi tudi, zakaj moč in samozavest nista niti najmanj pomembni za doseganje ciljev. Naučili se bomo lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na naši strani.

Dodatno

Transurfing realnosti III. stopnja 7Lastnosti

leto-izida

2017

st-strani

204 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

978-961-7033

avtor