Tu in zdaj – Haiku, foto in še kaj

Haiku je oblika tradicionalne japonske pesmi, sestavljene iz treh vrstic in sedemnajstih zlogov, v kateri pišočo čim bolj zgoščeno ujame trenutek iz narave in ga umetelno poveže s svojimi občutji. Nives piše sodobnejše in samosvoje haikuje, nekakšne utrnjene misli, ki se želijo ubesediti, poleg tega pa vsak haiku opremi s

Tu in zdaj - Haiku, foto in še kaj 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.00€.Current price is: 19.95€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Tu in zdaj - Haiku, foto in še kaj 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Tu in zdaj - Haiku, foto in še kaj 4

Opis

Haiku je oblika tradicionalne japonske pesmi, sestavljene iz treh vrstic in sedemnajstih zlogov, v kateri pišočo čim bolj zgoščeno ujame trenutek iz narave in ga umetelno poveže s svojimi občutji.

Nives piše sodobnejše in samosvoje haikuje, nekakšne utrnjene misli, ki se želijo ubesediti, poleg tega pa vsak haiku opremi s svojo avtorsko fotografijo. Njeni edinstveni prepleti besed in podob so že našli pot do ljudi na štirih samostojnih razstavah in eni skupinski. Povsod so bili doživeti kot nekaj svežega in drugačnega.

Zdaj se predstavljajo še v knjigi, ki jo boste zagotovo radi vzeli v roke. Večkrat.

O AVTORICI

Nives Mahne Čehovin se je rodila 21. junija, na poletni sončni obrat. Če bi jo želeli opisati v samo enem stavku, bi rekli, da je mama in žena, sicer pa prevajalka in lektorica za angleški in slovenski jezik. V svetu črk in besed se že od malega počuti doma. Brati se je naučila pri petih in od takrat so knjige njena velika strast. Piše tudi pesmi, ki jih objavi tu in tam, kadar se ponudi priložnost. Navdihuje jo narava, v družbi dreves in vode ji ure prehitro zbežijo. Rada potuje. Pravi, da obožuje sonce, še posebej tisto v očeh.

Dodatno

Tu in zdaj - Haiku, foto in še kaj 5Lastnosti

avtor
cas-trajanja
format
proizvajalec
isbn 9789612839963
leto-izida 2017
st-strani 109 strani
vezava Trda vezava