Za vse nas

Ko ranjeno srce ponovno zažari Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih

Za vse nas 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Za vse nas 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Za vse nas 6

Opis

Ko ranjeno srce ponovno zažari

Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih preizkušnjah še najti dovolj navdušenja, vedrine in notranje radosti za ponoven preboj v novo Življenje?

Bojan Jurina v knjigi Za vse nas iskreno pripoveduje o svojih težkih življenjskih izkušnjah in soočanju z nepredstavljivo bolečino ob izgubi obeh otrok ter z nami deli globoko izkušnjo svoje notranje preobrazbe.

Bojan je predan ljubitelj in strasten raziskovalec notranjih globin Življenja. Skozi težke, skoraj nepredstavljive preizkušnje iskreno pripoveduje o svoji novi duhovni resnici, ki je lahko zelo blizu marsikomu od nas.

Z odprtim srcem iskreno svetuje, kako se soočati tudi s tistimi najtežjimi izzivi, ki se pojavijo na naši poti. Močan duh, pridobljena modrost in pozitivne misli so vsekakor njegova prava  identiteta.

Učenec in  hkrati učitelj Življenja nas s svojim pisanjem ozavešča, da je vse, kar se nam dogaja, v osnovi dobro. Trdno je prepričan, da smo ljudje izključno duhovna bitja in da je  proces Življenja vedno dobronameren.

Ljubiti in biti ljubljen, to je smisel Življenja.


V pogovoru z avtorjem knjige smo izvedeli,
zakaj se je odločil napisati knjigo, komu je namenjena in
kakšno sporočilo želi podeliti z javnostjo?

“Po vseh trdih preizkušnjah in neverjetnih preobratih, ki so se nama zgodili, sem enostavno moral vse skupaj spraviti iz sebe. Kot bi v sebi čutil neko obveznost do ljudi, da imajo možnost prebrati napisano. In tudi do mojih otrok, ki sta mi pomagala odpreti oči. Ko mi je uspelo, je bilo to res velikansko olajšanje in veliko osebno zadovoljstvo.

Knjigo sem napisal predvsem z namenom, da ljudem predstavim čudež Življenja skozi oči mojih izkušenj. Kako sem se soočal z izjemnimi izzivi na vseh glavnih področjih in kako se je dogajala vsa ta silna in močna preobrazba, kako so se spreminjala prepričanja in kako je nastajalo popolnoma drugačno zavedanje. In seveda, kako mi je uspelo najti pot naprej iz vsega tega. Kaj vse mi je razkrilo in mi pomagalo iti naprej. Trdno sem prepričan in verjamem, da bo marsikateri bralec našel veliko  skupnega s svojo potjo. In da mu bo seveda prebiranje knjige lahko v veliko pomoč.

Knjiga je namenjena vsem bralcem, ki želijo dobiti malce drugačno sliko o Življenju. Ljudem, ki  se soočajo z takšnimi in drugačnimi spremembami v Življenju (tudi tistimi, ki najbolj bolijo) in jih še ne razumejo najbolj. In še ne najdejo nekega pravega recepta za naprej. Vsem tistim, ki bi želeli od Življenja mnogo več, a ne vedo, kako se tega lotiti. Pa tudi tistim, ki jih Življenje iz kakršnegakoli razloga sili v dodatno odkrivanje in razumevanje čudeža imenovanega Življenje. In bi se radi odpravili na to pot.

Življenje je v osnovi  izključno dobronamerno , želi nam le najboljše. Vem, da je to težko razumeti, a je še kako zelo res. Nikoli ni prepozno za korenite spremembe, ne glede na to, kaj se nam dogaja v Življenju. Ni nemogočih stvari in ni nemogočih poti. Le na pot notranjega odkrivanja se je potrebno odpraviti. Odločno, brez omahovanja in z močno vero. In takrat je še vse mogoče. Tudi tisto najboljše, kar sanjamo le v svojih najlepših sanjah.”

Dodatno

Za vse nas 7Lastnosti

avtor

Bojan Jurina

format

14 , 0 x 22 , 0 cm

isbn

9789617090314

leto-izida

2020

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

264 strani

vezava

Mehka vezava