Zapestnica Plodnost (za moške )

Kombinacija kristalov, ki sprostijo in umirijo moško energijo v telesu. Telo pomagajo pripraviti na novo energijo v življenju. Sibirski Žad pomaga pri zdravljenju telesa še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in

Zapestnica Plodnost (za moške ) 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.08

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Plodnost (za moške ) 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Plodnost (za moške ) 3

Opis

Kombinacija kristalov, ki sprostijo in umirijo moško energijo v telesu. Telo pomagajo pripraviti na novo energijo v življenju.

Sibirski Žad pomaga pri zdravljenju telesa še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo, zato ga ponekod uporabljajo tudi kot talisman.

Sokolje oko pomaga naši duši, da predvidi duhovne in materialne cilje ter jih pretvori v resničnost. To je zelo koristno pri astralnem potovanju in prevzemanju duhovnih izzivov. V življenje nam prinese srečo in spodbudi dušo, da postane popolna.

Ahat si prizadeva za ravnovesje med levo in desno polovico možganov. Vzpostavlja ravnovesje med logiko, razumom (leva) in ustvarjalnostjo ter intuicijo (desna). Z ahatom lahko pričakujemo dolgo življenje in lep ter mladostni videz. Pomaga pri problemih s kožo, zdravi oči ter pomaga pri pomembnih odločitvah. Ahat zdravi ranjeno dušo in vrača veselje, krepi notranjo moč in pomaga pri novih začetkih. Pripomore vam k drugačnemu vpogledu v vaše težave Omogoča nam tudi, da pravično razsojamo, ter opuščamo stare nepotrebne vzorce, ki nas v življenju držijo na enem mestu. Odpravlja stres in v nas budi skrite talente. Povečuje samozavest.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost: univerzalna

Dodatno

Zapestnica Plodnost (za moške ) 4Lastnosti

proizvajalec