Zapestnica Plodnost (za ženske)

Kombinacija kristalov, ki sprostijo in umirijo žensko energijo v telesu. Telo pomagajo pripraviti na sprejem nove energije.

Zapestnica Plodnost (za ženske) 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.08

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Plodnost (za ženske) 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Plodnost (za ženske) 4

Opis

Kombinacija kristalov, ki sprostijo in umirijo žensko energijo v telesu. Telo pomagajo pripraviti na sprejem nove energije.

Ametist je kristal spiritualnosti. Ametist je kristal mirnega razuma in notranjega miru. Pravijo, da spodbuja globljo modrost in dušni mir. Pomaga pri združitvi fizičnega in spiritualnega telesa. Odpira čakro tretjega očesa in s tem spodbuja našo intuicijo, inspiracijo in spremembe v življenju. Pomaga nam doseči dušne cilje. Ametist pomaga pri spuščanju preteklosti in nekoristnih vzorcev.

Amazonit se uporablja kot talisman resnice in upanja. Amazonit je kamen miru, resnice, harmonije, komunikacije, iskrenosti, ljubezni, poštenosti, integritete. Zaradi prelivajoče se zeleno modre barve, je povezan z elementi zemlje in vode. Zdravljenje z amazonitom prinaša izboljšanje vašega čustvenega in duhovnega počutja in tudi vrsto fizičnih zdravilnih koristi.

Opal spodbuja nežnost v odnosih in zdravi pretekle srčne težave. Lajša čustvene rane iz otroštva in spodbuja pozitivno rast iz preteklih travm. Aktivira srčno čakro, in prizemljuje.

Kalcedon je kamen modrih govorcev. Uravnoveša in umirja čustva ter hkrati spodbuja k akciji, ko je to potrebno. Zaustavlja in transformira negativno energijo. Spodbuja povezanost in druženje. Potencira čustva dobrote in velikodušnosti. Vliva pogum za doseganje ciljev.

Jagodni Quartz spodbuja brezpogojno ljubeznijo in ljubeče okolje. Jagodni kristal so uporabljali v Lemuriji in Atlantidi za pomoč pri novih začetkih. V njem je energijski zapis, ki nas povezuje s centrom vesolja in prinaša informacije o kreaciji vseh življenjskih oblik. Pomaga razumeti našo vlogo v svetu.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost: univerzalna

Dodatno

Zapestnica Plodnost (za ženske) 5Lastnosti