Zvezdice 52 sprostitvenih zgodbic za otroke

 Za mlajše od šest let Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje

Zvezdice 52 sprostitvenih zgodbic za otroke 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.95

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zvezdice 52 sprostitvenih zgodbic za otroke 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zvezdice 52 sprostitvenih zgodbic za otroke 5

Opis

 Za mlajše od šest let

Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih.

Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so se sami naučili prek njih.

Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalne veščine.

Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok.

Marneta Viegas je ustanoviteljica Relax Kids, Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

Dodatno

Zvezdice 52 sprostitvenih zgodbic za otroke 6Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2016

format

14,0 x 21,7 cm

st-strani

112 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619319871

proizvajalec

avtor