Beremo

9 spoznanj o življenju – Celestinska prerokba

9 spoznanj o življenju – Celestinska prerokba 1
V Perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji.Ko je knjiga Jamesa Redfielda prvič izšla, so bili ljudje, ki so jo prebrali, presenečeni nad njeno vsebino. Povedali so prijateljem zanjo, ti pa naprej svojim prijateljem. Tako se je novica o tej čarobni, ganljivi knjigi širila od ust do ust po deželi, njene prerokbe pa so navdušile in pretresle na stotisoče bralcev in jim razodele, kaj se jim pravzaprav dogaja v življenju.Zdaj so spoznanja, vizije in skrivnostna natančnost Celestinske prerokbe pred vami. Prilika, polna življenjskih resnic, ki se bere kot napeta pustolovska zgodba, se začne z izginotjem starodavnega perujskega rokopisa. Zanj ve le nekaj zahodnjakov in vlada ga želi obdržati v tajnosti, toda dragoceni dokument vsebuje pomembno skrivnost: devet spoznanj, ki naj bi jih človeštvo ob vstopu v obdobje duhovne zavesti razumelo in sprejelo.V zgodbi se boste pridružili iskalcem rokopisa in njegovih skritih zakladov, ki vas bodo popeljali visoko v Ande. Popeljali vas bodo tudi do osupljivih odkritij. Hitro boste prepoznali resnico prvega spoznanja:

V življenju vsakega od nas se dogajajo skrivnostna naključja – nenadni, sočasni dogodki, ki nas, ko si jih pojasnimo, usmerijo k naši resnični usodi.

Ko boste odkrili in razumeli vseh devet spoznanj, si boste lahko ustvarili novo podobo človeškega življenja, pozitiven pogled na reševanje planeta, bitij na njem, njegove lepote.

Več v knjigi Celestinska prerokba >>