Amulet Zaupanje – Ahat

Prvi amulet, ki vsebuje velik kristal Ahata, njegova vijolična barva pa kar boža z žensko energijo. V nas poziva svoj namen, ki je zbujanje in obračanje k sebi. Predvsem iz spoštovanja in zaupanja vase. Tako nas prav kristal s svojo energijo opominja, da je čas, da si damo prednost, verjamemo

Amulet Zaupanje - Ahat 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.90€.Current price is: 28.50€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Zaupanje - Ahat 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Zaupanje - Ahat 3

Opis

Prvi amulet, ki vsebuje velik kristal Ahata, njegova vijolična barva pa kar boža z žensko energijo. V nas poziva svoj namen, ki je zbujanje in obračanje k sebi. Predvsem iz spoštovanja in zaupanja vase. Tako nas prav kristal s svojo energijo opominja, da je čas, da si damo prednost, verjamemo vase in živimo sebe.

Vijola Ahat je zelo stabilen, zemeljski kristal. Vzpostavlja čustveno, fizično in intelektualno ravnotežje. Pomaga pri centriranju in stabiliziranju telesne energije.

Usklajuje jin in jang ter pozitivne in negativne energije. Zelo pomirja, deluje počasi, vendar prinaša veliko moč. Skozi več plasti lahko prinese skrite informacije na svetlobo.

Omogoča nam sprejeti sebe. Gradi samozavest. Pomaga pri analiziranju samega sebe in zaznavanju skritih okoliščin. Izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti, ki vodijo do praktičnih rešitev. Spodbuja nas, da govorimo resnico. Obuja spomine.

Zdravi notranjo jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum za začetek nečesa novega. Koristen je za vse vrste čustvenih travm. Ustvarja občutek varnosti in zaščite. Raztopi notranje napetosti.
Ahat spodbuja tiho premišljevanje in nas prilagaja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Amulet je BREZ verižice.

Amulet je barve antičnega brona.
Velikost: 4 cm.
Na zadnji strani amuleta je vgraviran Indijski slonček za srečo.
Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo.
Obeska ne izpostavljajte vodi!

Dodatno

Amulet Zaupanje - Ahat 4Lastnosti

proizvajalec
Vrsta Kamna
Astrološko znamenje , , , , , , ,