Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje

Vas v hitrem tempu življenja mučijo pomanjkanje energije, nespečnost, glavoboli, slaba koncentracija in hitra menjava razpoloženja? Ne vidite konca stresnim in napornim vsakdanjikom? Dobra novica je, da si lahko pomagate sami.

Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje 6

Opis

Vas v hitrem tempu življenja mučijo pomanjkanje energije, nespečnost, glavoboli, slaba koncentracija in hitra menjava razpoloženja? Ne vidite konca stresnim in napornim vsakdanjikom? Dobra novica je, da si lahko pomagate sami.

Cvetna terapija z Bachovimi kapljicami vam bo pomagala obnoviti ter ohranjati dobro počutje in notranji mir. Terapijo je v 30-ih letih prejšnjega stoletja razvil britanski zdravnik in homeopat dr. Edward Bach, ki je ljudem skušal pomagati na čim bolj naraven način.

Bachove esence so izdelane iz mešanice različnih rastlin in so varne za uporabo, saj ne povzročajo alergij ali drugih stranskih učinkov. Ker so popolnoma neškodljive, jih lahko uporabljamo tudi v kombinaciji z drugimi zdravili. Primerne so tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere, starejše in zelo bolne, na voljo pa so tudi v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Iz vsebine:

Avtorica skozi osebno zgodbo, kako so kapljice pomagale njej in njenim družinskim članom, predstavi pozitivne učinke delovanja cvetnih esenc, v knjigo pa so vključeni tudi primeri drugih uporabnikov, ki govorijo o izkušnjah, kako so Bachove esence pomagale najti ravnovesje njim, njihovim ljubljenčkom in celo rastlinam.

Spoznajte, kako lahko cvetne esence uporabite kot pomoč pri vaših čustvenih, mentalnih, fizičnih in duhovnih izzivih
Prepoznajte tip vaše osebnosti
Pomagajte družini in prijateljem pri izbiri cvetnih esenc
Terapijo z Bachovimi kapljicami si lahko izbere vsak sam, pomembno pa je, da jih znamo pravilno izbrati in uporabljati. Priročnik Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje vas bo na preprost, pregleden in razumljiv način vodil skozi uporabo Bachovih cvetnih esenc ter vam pomagal najti ravnovesje v izzivih, s katerimi se soočate. Vedno znova.

Knjigo je odobril Stefan Ball, direktor Bachovega inštituta v Angliji. Izšla je že v hrvaščini in angleščini.

Ana Klikovac je certificirana homeopatinja in registrirana Bachova svetovalka (BFRP). Izobraževanje v okviru francoske in klasične homeopatske šole je zaključila v Zagrebu. Je predavateljica na homeopatski akademiji The Other Song International Academy of Advanced Homeopathy v Indiji, kjer je tudi zaključila svojo klinično prakso in strokovno izpopolnjevanje s specializacijo na področju metode senzacije in metode 8-Box. Izobraževanje s področja Bachovih cvetnih esenc je opravila neposredno v Bachovem centru v Angliji in postala prva certificirana hrvaška učiteljica Stopnje 1 in Stopnje 2 na tem področju.

Dodatno

Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje 7Lastnosti

avtor
format 15,0 x 21,0 cm
isbn 9789617060898
leto-izida 2022
proizvajalec
st-strani 248 strani
vezava Mehka vezava