Odgovori

Po več tisoč prodanih izvodih knjige ODGOVORI, ki je prvič izšla leta 2001, sedaj posodobljena verzija knjige avtorja Marka Žitnika za katero so prepričani, da je odlično energetsko darilo za vsakogar, saj knjiga ponuja odgovore na vsa vaša vprašanja.

Odgovori 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Odgovori 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Odgovori 6

Opis

Po več tisoč prodanih izvodih knjige ODGOVORI, ki je prvič izšla leta 2001, sedaj posodobljena verzija knjige avtorja Marka Žitnika za katero so prepričani, da je odlično energetsko darilo za vsakogar, saj knjiga ponuja odgovore na vsa vaša vprašanja.

Z vsakodnevnimi izzivi in stiskami se soočamo sami, v intimi svojih misli, odgovori v knjigi pa bodo vedno znova ponudili uglašene prišepetovalce vaši duši in vam omogočili, da boste sprejemali odločitve, ki vas bodo umirile in vam dodale zavedanje vsakega koraka na vaši poti ljubezni, svobode in zdravja.

Avtor vas z odgovori vodi do razbremenitve, ki jo prinaša knjiga v obliki najboljšega prijatelja, ki pozna naše skrbi, upanja in hrepenenja.

Mark Ž. Strle je priznan motivacijski govornik, certificiran coach, hipnoterapevt in avtor. Pred več kot 10 leti je zapustil uspešno kariero televizijskega voditelja in se ponovno znašel na poti svojega osnovnega poslanstva na področju človeške psihe in človeškega potenciala. Veliko znanja in izkušenj je pridobival na otoku Bali, kjer je uspešno združeval znanja energetskih terapij vzhoda z zahodnjaškimi terapevtskimi pristopi.

Je zelo aktiven s predavanji in individualnimi srečanji v tujini. Njegovo delo je posvečeno izboljšanju zavedanja in duhovni rasti tako posameznika kot družbe. Mnogi sledijo Markovemu delu, zavedajoč se, da gre dolgoletno duhovno rast posameznika, ki jo je začel že leta 2000, ko je izšla njegova prva knjiga Odgovori. Na individualnih terapijah in delavnicah poučuje in izobražuje ljudi, ki si želijo vedeti in razumeti več.

Po zaključenem študiju hipnoterapije pri Viliju Brencetu pa to tehniko vedno bolj intenzivno vključuje v svoje delo s klienti. Sam pravi, da je uspešen in zmagovalen tudi zaradi navdiha, ki ga prejema vsak dan v vlogi skrbnega očeta in ljubečega partnerja. Zavezan je zaupnosti in strokovnemu delu s klienti, kot tudi njegova nenehna želja po izobraževanju, strokovnemu izpopolnjevanju in osebni rasti.

Dodatno

Odgovori 7Lastnosti

avtor

format

15,4 x 11,1 cm

isbn

9789617060775

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

366 strani

vezava

Trda vezava