Bodi pogumen

Bodi pogumen je knjiga in praktičen vodnik, ki bo otroku pomagal postati pogumnejši in premagati sramežljivost.

Bodi pogumen 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.90€.Current price is: 16.00€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bodi pogumen 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bodi pogumen 6

Opis

Bodi pogumen je knjiga in praktičen vodnik, ki bo otroku pomagal postati pogumnejši in premagati sramežljivost.


Je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki. Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo otrok naučil premagati sramežljivost.


Vaje bodo otroku pomagale, da bo začel ceniti svojo edinstvenost in edinstvenost drugih.

Z njihovo pomočjo se bo začel bolj zavedati svojih misli, spoznal pa bo tudi tehnike za pozitivno mišljenje. Te mu bodo pomagale razumeti njegova čustva in se o njih pogovarjati ter preizkusiti nove načine, kako biti pogumen.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Dodan je tudi uvod v tehnike čuječnosti, ki otroku omogoča, da se začne bolj zavedati sebe, in spodbuja prepoznavanje njegove povezanosti s svetom okrog sebe, njegovimi čuti in notranjim mirom – čemur naravno sledita občutek svobode in samozavesti.

Knjiga uporablja informativen in holističen pristop, otroku pa prijazno približa tudi pomembnost zdrave prehrane, spanja in gibanja, hkrati pa ga nauči preprostih psiholoških tehnik za uvajanje koristnih sprememb.

Otrok bo v njej s pomočjo Jema – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.


POPPY O’NEILL je avtorica knjig o duševnem zdravju za otroke in odrasle. Njena zbirka otroških knjig o duševnem zdravju je ena najbolje prodajanih na Amazonu

Dodatno

Bodi pogumen 7Lastnosti

avtor
format 15,5 x 20,5 cm
isbn 9789617129243
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 138 strani
vezava Mehka vezava