Čarobna skrinjica – 52 domišljijskih meditacij za otroke

Družabne igrice so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so si sami naučili prek njih. Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalno veščine. Razmišljanja v knjigi Čarobna

Čarobna skrinjica - 52 domišljijskih meditacij za otroke 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.00€.Current price is: 19.95€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Čarobna skrinjica - 52 domišljijskih meditacij za otroke 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Čarobna skrinjica - 52 domišljijskih meditacij za otroke 4

Opis

Družabne igrice so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke.

Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so si sami naučili prek njih.

Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalno veščine.

Razmišljanja v knjigi Čarobna skrinjica odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok. 

Marneta Viegas nam posreduje pomemben korak k sreči in blagostanju naših naslednjih generacij. Pozitivnost je nalezljiva in"Relax kids" (Otroci, sprostite se) vpliva prav zares na vse nas!

Marneta Viegas je ustanoviteljica "Relax kids", Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

Dodatno

Čarobna skrinjica - 52 domišljijskih meditacij za otroke 5Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida 2014
format 14,00 x 21,50 cm
st-strani 112 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789619319840
proizvajalec
avtor