Dr. Voda zdravi z vodo

Izbrana poglavja avtoritet zdravljenja z vodo – V knjigi bomo razpravljali o telesni vlogi vode in o tem, kako lahko razumevanje tega spremeni zdravstvene potrebe v naši družbi.

Dr. Voda zdravi z vodo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.90

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Dr. Voda zdravi z vodo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Dr. Voda zdravi z vodo 6

Opis

Izbrana poglavja avtoritet zdravljenja z vodo

V knjigi bomo razpravljali o telesni vlogi vode in o tem, kako lahko razumevanje tega spremeni zdravstvene potrebe v naši družbi.

Robert Osterman o knjigi

Po izidu priročnika Sadež Zdravja, ki se posveča predvsem zdravi prehrani, sem začel raziskovati vodo. K temu me je spodbudil nakup merilca trdih anorganskih delcev v vodi in destilatorja. Nabrane snovi v posodi destilatorja po koncu destilacije so še dodatno spodbudile mojo radovednost in raziskovanje, saj je bil šok, ki sem ga doživel po prvi destilaciji res izjemen. Zanimalo me je kakšen material se nabira na dnu in na stenah destilatorja.

Želel sem dobiti točne in zanesljive odgovore. Zato sem se moral vrniti k moji dobri stari literaturi, k mojim neodvisnim piscem. Zanimalo me je kaj oni menijo o vodi, predvsem o pitni vodi. Začudil sem se, da sta se samo dva avtorja poglobila v »te vode«.

To začudenje pa je hitro minilo, saj so vse velike stvari enostavne. Od dveh neodvisnih avtorjev, ki jih povzemam v tej knjigi sem izvedel več kot bi verjetno smel izvedeti povprečno radoveden državljan. Izvedel sem veliko šokantnega in na meji mogočega.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj meni, da je najbolj pomembna zadostna količina čiste vode. Dr. Paul C. Bragg je šel še korak dlje in je zagovornik izključno destilirane vode v zadostni količini! Ugotovitve teh dveh pionirjev zdravja sem preveril in vse drži!

Robert Osterman (1968), nisem zdravnik, niti kako drugače povezan z uradnimi medicinskimi in farmacevtskimi institucijami. Celo življenje sem v podjetniških vodah. Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani pravnik in mediator.

Zadnjih 22 let pa me neskončna radovednost vodi po literaturi, ki obravnava prehranske navade ljudi in s tem povezane posledice. Največ pozornosti namenjam neodvisnim avtorjem saj menim, da so le ti verodostojen vir informacij.

Dodatno

Dr. Voda zdravi z vodo 7Lastnosti

avtor

format

12,5 x 19,0 cm

isbn

9789619608005

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

114 strani

vezava

Mehka vezava