Upokojitev? Ni problema

5 nasvetov, kako si organizirati najboljša leta v življenju – Ko ljudje zaključijo aktivno obdobje svojega življenja in se upokojijo, so čez noč izpostavljeni velikim spremembam v svojem vsakdanjiku. Veliko se jih v teh spremembah težko znajde, saj se jim zdi, kot da se jim je življenje postavilo na glavo.

Upokojitev? Ni problema 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Upokojitev? Ni problema 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Upokojitev? Ni problema 6

Opis

5 nasvetov, kako si organizirati najboljša leta v življenju

Ko ljudje zaključijo aktivno obdobje svojega življenja in se upokojijo, so čez noč izpostavljeni velikim spremembam v svojem vsakdanjiku. Veliko se jih v teh spremembah težko znajde, saj se jim zdi, kot da se jim je življenje postavilo na glavo. Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si bolje organizirajo življenje.

Avtorica o knjigi

Čas, ki ga živimo zdaj, je precej drugačen od časa, v katerem so živeli naši starši in naši stari starši. V svojih knjigah iščem in ponujam nove rešitve in odgovore, ki bralcem olajšajo razumevanje sedanjega sveta.

Pred vami je knjižica, priročnik, ki je namenjen upokojencem in tudi tistim, ki jih ta status čaka v naslednjih nekaj letih. Upokojitev je namreč lahko čudovita prelomnica za vstop v najlepša in najbolj izpolnjujoča leta vašega življenja, vendar le, če boste nanjo pripravljeni. V tej knjižici boste našli konkretne napotke, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Namen te knjižice je ponuditi uporabne rešitve, kako svoje upokojensko življenje narediti prijetnejše in lepše. Izhajala sem iz tega, da Slovenija postaja demografsko stara država z veliko množico upokojencev, prav tako pa hitro narašča število tistih, ki se jim to obdobje približuje.

Med njimi je veliko takih, ki nimajo prijetnega življenja, pa ne le zaradi materialnih razlogov, temveč ker si upokojenskega življenja ne znajo organizirati oziroma si ga niso organizirali še v času, ko so bili zaposleni.

Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si življenje bolje organizirajo.

Ste pripravljeni dolgo živeti ali se tega bojite? Napredek medicine vam ponuja daljše življenje, vendar ne zagotavlja tudi kakovosti tega življenja.

Vprašali so skupino starejših, starih med 75 in 100 let, iz različnih družbenih in socialnih sredin, kako se je najbolje pripraviti na starost. ODGOVORI SO V KNJIGI.

Vesna Cetinski o sebi

Po poklicu sem diplomirani poslovni pravnik in za menoj je kar pestra kariera. V naslednjih letih me čaka upokojitev. Rada raziskujem svet okoli sebe in o tem pišem.

Nekatere spremembe v družbi pa bodejo oči in prepričana sem, da je potrebno o njih več govoriti, pisati in razmišljati. Ena izmed njih je staranje in življenje v času upokojitve.

Čas, ki ga živimo zdaj, je namreč precej drugačen od časa, v katerem so živeli naši starši in naši stari starši. Z njihovimi nasveti si danes lahko bolj malo pomagamo, saj so izzivi današnjega upokojenca precej drugačni od izzivov naših prednikov.

V svojih knjigah iščem in ponujam nove rešitve in odgovore, ki bralcem olajšajo razumevanje sedanjega sveta in s tem lažje prilagoditve na spremembe.

Dodatno

Upokojitev? Ni problema 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789610715153

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

103 strani

vezava

Mehka vezava