Duša stare Evrope

Pred nami je izjemen duhovni, zgodovinski in ljubezenski roman. Doživimo ga lahko kot samostojno knjigo ali kot nadaljevanje knjige Vrnitev Boginje. Skupaj s slednjo prinaša odgovore, ki jih naše duše iščejo že več kot 5000 let. Spomni nas, kako do miru, sodelovanja, povezovanja, jasnosti in bistva svojega bitja. Zgodba se

Duša stare Evrope 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

23.00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Duša stare Evrope 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Duša stare Evrope 6

Opis

Pred nami je izjemen duhovni, zgodovinski in ljubezenski roman.

Doživimo ga lahko kot samostojno knjigo ali kot nadaljevanje knjige Vrnitev Boginje. Skupaj s slednjo prinaša odgovore, ki jih naše duše iščejo že več kot 5000 let.

Spomni nas, kako do miru, sodelovanja, povezovanja, jasnosti in bistva svojega bitja.

Zgodba se razvija skozi poglavja, ki nas izmenično vodijo iz sedanjosti v čas pred približno 6000 leti. V sedanjem času je glavna oseba Danijel, mlad študent zgodovine in arheologije. Rojen je v Šibeniku, blizu krajev, iz katerih izvira tako imenovana danilo-hvarska kultura. Dan in Zarja sta prebujena človeka. Spomnita se ljubezni, ki sta se ji razdajala že pred blizu 6000 leti.

Svoje življenje zdaj podarjata svetu, da se prebudi, da se začenja zavedati, da ni ›druge strani‹. Je samo ta, svetla, s svojimi sencami. In skupaj s to knjigo vabi, da ponesemo to informacijo in energijo svetlobe v naša življenja in v svet.

Dodatno

Duša stare Evrope 7Lastnosti

avtor

format

15,0 x 21,0 cm

isbn

9789617060102

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

337 strani

vezava

Mehka vezava