Dvanajsto spoznanje – ura odločitve

V Dvanajstem spoznanju, dolgo pričakovani četrti knjigi iz priljubljene serije celestinskih modrosti, se ponovno podajamo na duhovno avanturo v iskanju višjega smisla. 21. 12. 2012 se bo končal majevski koledar. Mnogi napovedujejo, da bo konec sveta. Pa bo res? Dve strani iz skrivnostnega starega dokumenta napovedujeta, da se bo v

Dvanajsto spoznanje - ura odločitve 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Dvanajsto spoznanje - ura odločitve 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Dvanajsto spoznanje - ura odločitve 3

Opis

V Dvanajstem spoznanju, dolgo pričakovani četrti knjigi iz priljubljene serije celestinskih modrosti, se ponovno podajamo na duhovno avanturo v iskanju višjega smisla.

21. 12. 2012 se bo končal majevski koledar. Mnogi napovedujejo, da bo konec sveta. Pa bo res?
Dve strani iz skrivnostnega starega dokumenta napovedujeta, da se bo v drugem desetletju enaindvajsetega stoletja zgodilo nekaj pomembnega. Morda gre za še eno prerokbo o koncu sveta – še eno na dolgem seznamu zmotnih prerokb o sodnem dnevu … Morda pa je svetovna obsedenost s koncem razodela skrito notranje spoznanje, ki smo mu priča čedalje pogosteje – da se bo vsak čas rodilo nekaj boljšega.
Da bi dojela pomen sporočila, ki ga stari dokument prinaša človeštvu, se junaka zgodbe podata na razburljivo iskanje njegovih preostalih delov. Ko se jima spoznanja razkrivajo, srečujeta različne ljudi s katerimi skupaj odkrivajo moč resnice in božjo vez ter se odpirajo zaznavanju enosti. Na poti duhovnih spoznanj in razodetja se morajo soočiti z močnimi političnimi silami in verskimi skrajneži, ki želijo spoznanja izkoristiti za svoje cilje.

James Redfield s sporočilom Dvanajstega spoznanja povezuje najboljše kar učijo različne verske tradicije in kaže pot k resnici in miru. Življenje ni bilo še nikoli tako razburljivo, pravi, in navkljub vsem težavam s katerimi se soočamo, se od človeka do človeka širi nalezljivo sporočilo, sporočilo resnice v vsem kar počnemo.Ne bo konec sveta. Smo na začetku. V jutru novega sveta!

Dodatno

Dvanajsto spoznanje - ura odločitve 4Lastnosti

Teža 0.38 kg
avtor

leto-izida

2011

format

14,0 x 22,0 cm

st-strani

217 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804387

proizvajalec