Človek je več

Kar vemo o sebi, je obupno pomanjkljivo. Ob knjigi Človek je več se boste tega pričeli jasno zavedati. Pomen znanja o sebi je neprecenljiv, kajti prav zaradi nepoznavanja resnične človeške narave je civilizacija zabredla v resne težave, kakršnim smo priča. Prav to znanje nas dvigne nad trpljenje, stiske in lastno

Človek je več 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Človek je več 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Človek je več 4

Opis

Kar vemo o sebi, je obupno pomanjkljivo. Ob knjigi Človek je več se boste tega pričeli jasno zavedati. Pomen znanja o sebi je neprecenljiv, kajti prav zaradi nepoznavanja resnične človeške narave je civilizacija zabredla v resne težave, kakršnim smo priča. Prav to znanje nas dvigne nad trpljenje, stiske in lastno majhnost ter nam odstre naše neodtujljive darove, ki se jih zdaj ne zavedamo.

Človek je mnogo več, kot si danes znate predstavljati. A kako bi to vedeli – do zdaj so vas vzgajali tako, da bi vas čim bolj obvarovali pred tem spoznanjem. Z nevednim človekom je namreč preprosto manipulirati. Potreben vam je – kot Trnuljčici – poljub znanja in ljubezni in prebudili se boste iz dolgotrajnega sna ter zablesteli v povsem novi podobi.

Ta knjiga ni le ena iz poplave duhovnih knjig, ki prodajajo duhovne učenosti. Odlikuje jo celosten, današnjim sposobnostim človeka prilagojen pogled na svet. Noben miselni koncept, ki vključuje človekovo omejenost, ne more biti ustrezen. Nobena razlaga stvarnosti, ki se ne dotakne človekovega bistva, ne daje pravih odgovorov, ker ji manjka bistveni element. Treba je seči onkraj vseh teh omejenost, odstreti pogled nase in na svet preko vseh dosedanjih plotov ter ponuditi uvid, ki odstre obzorje do skrajnih meja.

Knjiga Človek je VEČ je plod življenjskega dela avtorja, ki je želel ponuditi odgovore na najpomembnejša življenjska vprašanja in tako olajšati iskanje sodobnemu človeku, ki je izgubljen v morju informacij. V dvanajstih poglavjih se dotakne stvari, ki imajo v življenju največji pomen. Po uvodni kritični obravnavi nekaterih veljavnih konceptov ponudi razlago delovanja mehanizmov zavesti, delovanja uma, življenja v nas in naše identitete. Razgrne nov, celostni miselni sistem, ki tako zunanji kot tudi notranji svet razlaga enotno, konsistentno in prepričljivo. Prinaša rekonstrukcijo zgodovine človeka in sveta, saj je poznavanje preteklosti nujno, da se izognemo ponavljanju starih napak. Celo Sveto pismo v luči novih razlag postane preprosto in razumljivo praktičnemu razumu zahtevnega sodobnega človeka. Zadnja poglavja so usmerjena v obravnavo vprašanj, ki v sebi skrivajo smisel celotne evolucije: razumevanje božanske narave človeka in njegovega bistva.

Danes potrebujemo takšno znanje, ki nas usposobi za uresničevanje višjih, bolj zapletenih, bolj domišljenih idej; znanje, ki omogoči, da se lahko izvijemo iz neznanja, trpljenja in bolečine in opravimo z zablodami in boleznimi. Odpreti je treba zavedanje naše resnične neomejene, božanske narave in potencialov, ki so odlika večdimenzionalnega bitja. Spoznati moramo, da človek še zdaleč ni omejen le na dimenzije, ki veljajo v tem fizičnem svetu; čas in prostor ne moreta utesnjevati duhovno razvitega človeka.

Knjiga ČLOVEK JE VEČ je prvovrstna duhovna hrana za sodobnega človeka. Govori v preprostem jeziku, dostopnem razumevanju širokega občinstva in nagovarja vse, ki se zavedajo, da časa za "spanje" ni več. 

Dodatno

Človek je več 5Lastnosti

Teža 0.53 kg
avtor

leto-izida

2009

format

23,0 x 16,0 cm

st-strani

299 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619277102