Izvorno kanaliziranje za svet 2023

Te zanima, kakšno bo leto 2023? Kaj prinaša tebi in kakšne spremembe se bodo zgodile v svetu? Knjiga IZVORNO KANALIZIRANJE ZA SVET 2023 nosi odgovore na ta vprašanja!

Izvorno kanaliziranje za svet 2023 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

36.60

Ni na zalogi

Ni na zalogi

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Izvorno kanaliziranje za svet 2023 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Izvorno kanaliziranje za svet 2023 6

Opis

Te zanima, kakšno bo leto 2023? Kaj prinaša tebi in kakšne spremembe se bodo zgodile v svetu? Knjiga IZVORNO KANALIZIRANJE ZA SVET 2023 nosi odgovore na ta vprašanja!

V knjigi najdeš usmeritve za vsako trimesečje in vsak mesec leta 2023 in jasnost za vsa področja svojega življenja (odnosi, ljubezen, družina, zdravje, delo, denar, dušna rast…). Največji poudarek te knjige so odnosi, saj bo leto 2023, leto odnosov.

Leto 2023 te bo zdravilo, v ospredju bodo tvoji odnosi in če boš sledil usmeritvam v knjigi, boš ljubeče voden skozi vse procese rasti, ki se ti bodo v tvojih odnosih aktivirali.

Leto 2023 ima to moč, da ti v odnosih končno postavi božanski red. Zagotovo imaš kakšen odnos, za katerega veš, da ni čisto tak, kot bi si želel, da je, kajne? Morda je več takih odnosov, za katere čutiš, da potrebujejo prenovo. Zdaj dobiš v roke knjigo, ki te bo vodila, da te odnose transformiraš iz bolečine v ljubezen.

V knjigi ne prejmeš le napovedi kakšna energija bo v zraku vsak letni čas in mesec leta 2023, pač pa ta knjiga deluje kot priročnik, ki ti pokaže, kako se korak za korakom, soočiš s transformacijo svojih odnosov.

Knjiga je kanalizirana, kar pomeni, da se je avtorica Tjaša Dorelay v ustvarjanju knjige povezala z duhovnim vodstvom, ki zate predaja konkretno jasnost za leto 2023.

Ko bereš kanalizirano knjigo, se začne dvigovati tvoje zavedanje, spodbudi se energijski proces točno tam, kjer potrebuješ v svojem življenju največji premik in te vodi, da se na poti skozi leto ne počutiš izgubljen in sam, ampak si voden vsak del te poti.

Si tega želiš?

Zagotovi si svoj izvod knjige IZVORNO KANALIZIRANJE ZA SVET 2023 in začni z branjem zdaj!

Tjaša Dorelay je medij, ki kanalizira sporočila duhovnega sveta in kot moderni orakelj prinaša jasnost, kako postati vodja svojega življenja in s svojo vibracijo ustvarjati želene situacije. Je avtorica knjižnih uspešnic, ki dvigujejo zavedanje in prinašajo svež pristop k duhovnosti, ki je praktična in prizemljena, a hkrati posamezniku ponuja močno osebno transformacijo in duhovno rast.

Dodatno

Izvorno kanaliziranje za svet 2023 7Lastnosti

avtor
isbn 978-961-07-1292-3
leto-izida 2022
proizvajalec