Joga in narava

Knjiga Joga in narava je namenjena vsem ljubiteljem joge. Primerna je tudi za tiste, ki cenijo, spoštujejo in občudujejo naravo in njene čudeže. V njej so opisani jogijski položaji, imenovani po živalih, rastlinah in vesolju.Živali spontano izražajo čustva in tako ohranjajo ravnovesje. Rastline nas učijo brezpogojne ljubezni. Pogled v nebo nam daje občutek veličine oziroma

Joga in narava 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.70€.Current price is: 20.61€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Joga in narava 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Joga in narava 3

Opis

Knjiga Joga in narava je namenjena vsem ljubiteljem joge. Primerna je tudi za tiste, ki cenijo, spoštujejo in občudujejo naravo in njene čudeže. V njej so opisani jogijski položaji, imenovani po živalih, rastlinah in vesolju.Živali spontano izražajo čustva in tako ohranjajo ravnovesje. Rastline nas učijo brezpogojne ljubezni. Pogled v nebo nam daje občutek veličine oziroma zavedanje majhnosti.

Danes je človek vedno bolj odtujen od narave. V naravi se vse ravna po določenih zakonih, pravilih in redu. Človek pa je na to pozabil. Rezultat tega je odtujenost od samega sebe, posledično pa tudi stres in bolezni.

Z branjem te knjige boste začutili pomen narave za človeka. Opisani položaji so primerni za različne težavnostne stopnje. Tako začetniki kot tudi izkušeni učenci bodo našli vaje zase. Z vadbo joge in preživljanjem časa v naravi oziroma z naravo, se človek vrača k samemu sebi. Tisti, ki opazuje lepoto narave, najde nove moči za vse življenje. 

Recenzija knjige JOGA IN NARAVA Po starih pripovedih so jogijski položaji nastali, tako da so razsvetljeni modreci (rišiji) opazovali naravo. Naravo so nato začeli imitirali in tako so nastali jogijski položaji, kot naprimer ‘kobilica’ ali ‘drevo’. Avtorica knjige, ki je tudi joga učiteljica in pisateljica, je zbrala vse te položaje in jih uredila v zanimivo knjigo, ki bo navdušila tako mlajše kot tudi starejše jogije. Knjiga vsebuje kratek opis o izvedbi položaja, razlago in pa simbolični pomen. Knjiga vsebuje črno-bele fotografije jogijskega položaja v kombinaciji z živaljo, rastlino oziroma planetom po katerem se položaj imenuje. Vesolje, rastlinstvo in živalstvo igrajo pomembno vlogo v življenju človeka. Vse v naravi ima določen ritem in čas. Kadar tega ritma ne spoštujemo, pride do neravnovesja. Izgubimo stik s samimi seboj. Knjiga je enkratna in nam ponuja vpogled v stoletno tradicijo joge. Knjiga je zelo primerna za mlajšo publiko, saj navdušuje na enostaven način. Recenzija je prevod iz nizozemščine. Recenzent: Frans Gerritsen, NBD Biblion media

Dodatno

Joga in narava 4Lastnosti

cas-trajanja
format
leto-izida 2015
st-strani 174 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789616950343
proizvajalec
avtor