Kdo ustvarja mojo realnost?

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti Ta knjiga je namenjena vsakomur, ki bi rad razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje. Knjiga v petih nivojih procesov ozaveščanja bralcu daje možnost, da knjigo uporablja kot priročnik za

Kdo ustvarja mojo realnost? 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 26.90€.Current price is: 25.55€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kdo ustvarja mojo realnost? 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kdo ustvarja mojo realnost? 6

Opis

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti

Ta knjiga je namenjena vsakomur, ki bi rad razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje. Knjiga v petih nivojih procesov ozaveščanja bralcu daje možnost, da knjigo uporablja kot priročnik za ozaveščanje od nezavednega in osvobajanje neželenih vzorcev.

Avtorica Asya Širovnik Moškon je v dolgoletnem delu po svetu in desetletnem terapevtskem delu razvila metodologijo ozaveščanja nezavednega in osvobajanja njegove energije.

Njeno delo je cenjeno doma in v tujini, saj iz strokovnega in poglobljenega znanja ustvarja predavanja in tok misli, ki jih lahko razume prav vsak. Namen njene knjige Kdo ustvarja mojo realnost? je da približa strokovna znanja v jezik in razumevanje tudi tistih, ki jim je morda tema nezavednih psiholoških in življenjskih procesov, neznanka.

Odgovore na mnoga vprašanja o življenju in realnosti, ki jo v življenju živimo je zaobjela v svojo knjigo in jih predstavila skozi življenjske zgodbe, najprej skozi lastno pot in nato skozi vzorčne zgodbe realnosti, ki jih živimo v naši kulturi. Namen teh je, da se bralec z zgodbami poistoveti in v njih najdejo globlji uvid zase in navdih, da stori korak naprej in da zavestno ustvarja svojo realnost tako, kot si jo je vedno želel in takšno, na katero bo s ponosom gledal kot na svojo realnost, svoje življenje.

Dodatno

Kdo ustvarja mojo realnost? 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789619482117
leto-izida 2019
st-strani 245 strani
vezava Mehka vezava