Koraki v lepši dan

Bi radi, da bi vam bilo lepše? Da bi se znebili skrbi, tesnobe, strahov … vsega, kar moti, da vaš vsakdan ni vesel in poln življenja, kot bi lahko bil? Da bi občutili moč brezskrbnosti in radosti? V knjižici Koraki v lepši dan je avtorica pripravila zbirko nasvetov, korakov, petdeset jih

Koraki v lepši dan 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 16.90€.Current price is: 15.00€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Koraki v lepši dan 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Koraki v lepši dan 3

Opis

Bi radi, da bi vam bilo lepše? Da bi se znebili skrbi, tesnobe, strahov … vsega, kar moti, da vaš vsakdan ni vesel in poln življenja, kot bi lahko bil? Da bi občutili moč brezskrbnosti in radosti?

V knjižici Koraki v lepši dan je avtorica pripravila zbirko nasvetov, korakov, petdeset jih je, ki nam pomagajo polepšati življenje.

V knjižici, ki je zelo primerno darilo za ta čas, darilo za nas same in za tiste, ki jih imamo radi, nam avtorica svetuje:

»Potrebujemo najprej zavedanje, da se nam to dogaja, nato pogum, da se sploh upamo pomisliti na izstop iz vrtiljaka. Potem pa sta potrebni še volja in vztrajnost, da to tudi storimo. Ovira nas predvsem prepričanje, da je to vrteče kolo vse, kar je, in da z izstopom iz tega, kar je, stopimo v prazen prostor, v nič, v neobstoj. Mislimo, da bomo s tem izgubili sebe, ker smo navezani na to, kar nas trenutno obkroža. Naš obstoj, naša identiteta so naši starši, naši vzgojitelji, naša hiša, naš avto, naša služba. Ko razmišljamo, da bi izstopili iz tega, nas je strah, da se v novem, drugačnem svetu ne bomo našli, da bomo z vsem, kar smo zapustili, izgubili tudi sebe. V resnici pa se nam lahko takrat, ko izstopimo iz rutine predsodkov in prepričanj, ki so nam jih vsadili drugi v um, zgodi, da tam v drugi ulici, na drugem mestu, med drugimi ljudmi odkrijemo nov svet, ki nam morda ustreza mnogo bolj od tega, ki smo ga bili toliko časa vajeni. Morda naš izstop sploh ne pomeni, da se bomo izgubili, morda se lahko šele najdemo …«

Kako to storiti, pa nam pomaga petdeset nasvetov, za katere potrebujemo le toliko časa, da jih v miru preberemo, doumemo in jih, zlagoma, dan za dnem, glede na naše razpoloženje, uporabimo za svoj novi dan.

Dodatno

Koraki v lepši dan 4Lastnosti

avtor

format

13,5 x 15,5 cm

leto-izida

2002

isbn

9789616861168

proizvajalec

st-strani

52 strani

vezava

Trda vezava