Vsakdanja pomoč dreves – kako izberemo sebi primerno drevo

Duhovna povezanost med ljudmi in drevesi je sveta, prvobitna, intimna in trajna. Brez njih ne moremo preživeti, k drevesom pa se obračamo tudi zato, da obnovimo svoje sozvočje z zemljo, črpamo navdih in ohranjamo duševno zdravje. Ljudske modrosti nam pripovedujejo, kako pomembna so drevesa v mnogih kulturah. Podobno kot njihove

Vsakdanja pomoč dreves – kako izberemo sebi primerno drevo 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 23.90€.Current price is: 22.70€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vsakdanja pomoč dreves – kako izberemo sebi primerno drevo 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vsakdanja pomoč dreves – kako izberemo sebi primerno drevo 3

Opis

Duhovna povezanost med ljudmi in drevesi je sveta, prvobitna, intimna in trajna. Brez njih ne moremo preživeti, k drevesom pa se obračamo tudi zato, da obnovimo svoje sozvočje z zemljo, črpamo navdih in ohranjamo duševno zdravje.

Ljudske modrosti nam pripovedujejo, kako pomembna so drevesa v mnogih kulturah. Podobno kot njihove korenine prepredejo tla, da preprečujejo erozijo prsti, in tako kot na vseh svojih različnih ravneh koristijo ekosistemom okoli sebe, so drevesa tudi sidra, ki povezujejo našo starodavno, raznovrstno, pa vendar podobno sveto človeško zapuščino.

V knjigi so opisana mnoga; nekatera priljubljena drevesa niso vključena, spet druga, manj znana, pa so. A tudi če v tej knjigi ne najdete opisa katerega od svojih najljubših dreves, nič zato! Samo pojdite ven in sami začnite pogovor z drevesom, vključite intuicijo in bodite pozorni na sporočila. Modrost se vedno razodeva tistim, ki poslušajo.

Preprosta uglasitev na mirno navzočnost globoko zakoreninjenega drevesa je dragoceno zdravilo. Tako kot tudi vključevanje dreves v obredno delo in druge duhovne/čarne prakse. To so stvari, ki jih lahko naredi vsak! S samo malo osredinjene zbranosti boste odkrili, da so lahko drevesa na vašem vrtu ali v bližnjem parku in naravnih območjih ljubljeni prijatelji, učitelji in čarni partnerji.

Dodatno

Vsakdanja pomoč dreves – kako izberemo sebi primerno drevo 4Lastnosti

avtor
format 12,5 x 19 cm
leto-izida 2018
proizvajalec
st-strani 508 strani
vezava Mehka vezava