Lahkost uma: Čuječnost – vprašanja in odgovori

Um, lahek kot pero, tih kot snežinska, svoboden kot orel, ki jadra na tokovih vetra; to je um, ki biva v sedanjosti. V preteklosti se vrača po izkušnje, ne pa jok ali solze, prihodnost mu služi za smernice. Breztežnost mu daje zavedanje, da je smisel bivanja razvoj; pluje od izkušnje

Lahkost uma: Čuječnost – vprašanja in odgovori 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Lahkost uma: Čuječnost – vprašanja in odgovori 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Lahkost uma: Čuječnost – vprašanja in odgovori 6

Opis

Um, lahek kot pero, tih kot snežinska, svoboden kot orel, ki jadra na tokovih vetra; to je um, ki biva v sedanjosti. V preteklosti se vrača po izkušnje, ne pa jok ali solze, prihodnost mu služi za smernice. Breztežnost mu daje zavedanje, da je smisel bivanja razvoj; pluje od izkušnje do izkušnje, od spoznanja do spoznanja, ne kopiči dogodkov, temveč znanje. Dobro in slabo se v njegovi bližini topi, kakor jeklo topi na ognju.

Solze in smeh so zanj ista zmes, iz katere pridobi novo védenje. Njegov jezik govori: »Vse je dobro, kjer je znanje!« To je um, ki se zaveda svojih moči, pa tudi svoje dragocenosti; ne izčrpava se v nesmiselnih zgodbah, temveč skrbno hrani svojo energijo. Deluje, ko je potrebno, počiva, ko je čas za to. Ve, kdaj se mora pognati do cilja kot puščica, in ve, kdaj je čas za mirovanje. Zna ločiti zrnje od plev in ne shranjuje odvečnih reči. Predvsem pa se zna nasmejati samemu sebi! Tak um je človekov najboljši prijatelj.

Mehka vezava,14,7 x 21,0 cm, 257 strani.

Dodatno

Lahkost uma: Čuječnost – vprašanja in odgovori 7Lastnosti

avtor

Dr. Eva Škobalj

format

14 , 7 x 21 , 0 cm

isbn

9789619287651

leto-izida

2019

proizvajalec

Satka

st-strani

257 strani

vezava

Mehka vezava