Magična steklenička za ljubezen – Spell jar

Spell jar za ljubezen ali magična steklenička za ljubezen je posebna steklenička, ki vsebuje 3 sestavine, ki ti bodo pomagale pri ljubezni in ljubezni do sebe v tvojem življenju.

Magična steklenička za ljubezen – Spell jar 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 13.00€.Current price is: 9.10€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Magična steklenička za ljubezen – Spell jar 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Magična steklenička za ljubezen – Spell jar 6

Opis

Spell jar za ljubezen ali magična steklenička za ljubezen je posebna steklenička, ki vsebuje 3 sestavine, ki ti bodo pomagale pri ljubezni in ljubezni do sebe v tvojem življenju.

Steklenička je energijsko očiščena in pripravljena za tvojo uporabo.

Vsebina:

  • Roževec – je en izmed univerzalnih kristalov za ljubezen. Pozitivno vpliva na počutje posameznika, pomaga, da se sprejmemo, da čutimo do sebe ljubezen in, da tako lažje privlačimo v življenje osebo, ki nas bo cenila in imela iskreno rada. Prav tako roževec vpliva na odnose v našem življenju. Pomaga pri tem, da neiskreni odnosi iz našega življenja odpadejo in s tem sprosti prostor za iskrene odnose. V naše življenje privlači ljubeče odnose in zdravi naše rane iz preteklih odnosov.
  • Ametist – je kristal, ki močno vpliva na zdrav odnos do sebe. Zdravi in v življenje prinaša duhovno energijo. Pomaga nam, da postanemo najboljša verzija samega sebe, preden se podamo v novo romantično razmerje. Prav tako nam pomaga, da lažje prebrodimo pretekle bolečine, ki so nam jih povzročili partnerji.
  • Vrtnica je že dolgo časa simbol ljubezni in romantike. Njena lepota simbolizira privlačnost in čar, ki ju ljudje pogosto povezujemo z ljubeznijo. Vrtnica je že dolgo prisotna v pesmih, umetnosti in literaturi, ki se ukvarjajo z ljubeznijo.

Namen: steklenička vsebuje sestavine, ki v naše življenje privlačijo ljubezen, hkrati pa nam pomaga pri samoljubezni in reševanju lastnih bolečin.

Uporaba: Stekleničko vzemi v roko in vizualiziraj kako želiš, da ti pomaga pri ljubezni. Imej jo nekje na svojem “svetem” mestu, večkrat jo vzemi v roke z mislijo kakšen je namen stekleničke. Lahko jo imaš ob sebi tudi pri meditaciji. Nikoli se ne osredotočaj na dotično osebo!!! Vedno naj bodo tvoje želje usmerjene na to, da ti pomaga najti pravo osebo zate.

Velikost stekleničke: cca 5,5 (do 6,5) x 1,7 cm
Material stekleničke: steklo
Narejeno v Sloveniji.
Vsaka steklenička je unikatna.
POSAMEZNE DEKORACIJE NA STEKLENIČKI SE LAHKO RAZLIKUJEJO MED SEBOJ IN LAHKO DOBITE STEKLENIČKO, KI NE BO POVSEM ENAKA KOT JE NA SLIKI. SLIKA JE SIMBOLNA!

Kaj vse dobiš:

  • Steklenička je predhodno energijsko očiščena na energijski plošči in je pripravljena za tvojo uporabo.
  • Poleg stekleničke dobiš še navodila za uporabo in opis vsebine stekleničke, nalepko z duhovnim motivom in mošnjiček.

Dodatno

Magična steklenička za ljubezen – Spell jar 7Lastnosti