Magija z nihalom za začetnike

Nihalo je močno orodje za vedeževanje in odločanje, ki pa je hkrati dovolj majhno, da ga lahko nosite s seboj in uporabljate kadar koli. Z le nekaj minutami vaje ga lahko začne uporabljati vsakdo!

Magija z nihalom za začetnike 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Magija z nihalom za začetnike 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Magija z nihalom za začetnike 6

Opis

Nihalo je močno orodje za vedeževanje in odločanje, ki pa je hkrati dovolj majhno, da ga lahko nosite s seboj in uporabljate kadar koli. Z le nekaj minutami vaje ga lahko začne uporabljati vsakdo!

Nihalo – majhno, a močno orodje

Težko je verjeti, da lahko nekaj tako preprostega, kot je utež na vrvici, deluje magično. Z uporabo preprostih tehnik v tej knjigi lahko nihalo uporabljate za vodenje, samouresničitev, psihični razvoj in številne druge praktične namene.

– Iskanje izgubljenih predmetov
– Pridobitev vpogleda v vsako odločitev
– Preverjanje svežine ali alergenost hrane
– Spremenjanje slabih navad
– Rešitev zdravstvenih težav
– Diagnosticiranje težav z avtomobilom ali napravami
– Komuniciranje z duhovi
– Raziskovanje preteklih življenj

Knjiga Magija z nihalom za začetnike je vodnik za uporabo nihal kot orodja za vedeževanje in odločanje. Knjiga zajema osnove uporabe nihala, vključno s tem, kako izbrati nihalo, kako ga programirati in kako postavljati vprašanja. Prav tako vsebuje navodila za naprednejše tehnike, kot so uporaba nihal za zdravljenje, meditacijo ter povezovanje z duhovnimi vodniki.

Knjiga je napisana v preprostem in vsakomur razumljivem slogu, zato je dober vir informacij za tiste, ki se šele spoznavajo z magijo nihal. Vsebuje jasne razlage, koristne nasvete in vaje za obvladovanje uporabe nihala. Na splošno je knjiga Magija z nihalom za začetnike izčrpen vodnik po tem zanimivem in uporabnem orodju za osebno rast in samouresničitev.

Richard Webster je avtor, ghostwriter, mentalist, hipnotizer in čarovnik.

Richard Webster se je leta 1946 rodil v Aucklandu in odraščal na Novi Zelandiji. Izobraževal se je na King’s School in King’s College. Za psihični svet se zanima že od svojega devetega leta. Kot otrok je pisal in izdajal tednik za sosesko z imenom The Waiochiel, ki ga je prodajal sosedom. Kot najstnik pa se je začel ukvarjati s hipnozo in pozneje postal profesionalni odrski hipnotizer. Po končanem šolanju je delal v založništvu in kupil knjigarno, nato pa je začel pisateljsko in govorniško kariero. Sprva je delal kot ghostwriter in o tem napisal krajšo knjigo. Je avtor 112 knjig, večinoma na temo new age. Napisal je tudi tri romane.

Rainbow News ga je opisal kot “enega najuspešnejših pisateljev v državi”. Leta 2000 je bila ustanovljena nagrada Richarda Websterja za popularno leposlovje, zmagovalec pa prejme 5.000 dolarjev nagrade in objavo svojega zmagovalnega dela.

Webster je nekdanji predsednik novozelandskega društva čarovnikov. Februarja 2013 je prejel prestižno nagrado Grand Master of Magic. Napisal je tudi 37 knjig za čarovnike in mentaliste, od katerih so mnoge uvrščene med sodobne klasike.

Dodatno

Magija z nihalom za začetnike 7Lastnosti

avtor

format

13,5 x 20,0 cm

isbn

9789617079371

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

226 strani

vezava

Mehka vezava