Mali in veliki čudeži

O verjetnosti neverjetnega in o dehtenju nenavadnih izkušenj. Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe. Dodanih je tudi nekaj poglavij z zelo nazornimi in uporabnimi informacijami iz sveta energij: o vibraciji naših čustvenih stanj, ter kako se spopasti z zdravstvenimi izzivi, npr. s težavami s ščitnico, in kako zelo pomembna je naša prehrana. Najbolj pa je pomemben namen, da spodbudimo boljše okoliščine zase in za vse.
Mali in veliki čudeži 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

23.90

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mali in veliki čudeži 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mali in veliki čudeži 6

Opis

O verjetnosti neverjetnega in o dehtenju nenavadnih izkušenj

Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe. Dodanih je tudi nekaj poglavij z zelo nazornimi in uporabnimi informacijami iz sveta energij: o vibraciji naših čustvenih stanj, ter kako se spopasti z zdravstvenimi izzivi, npr. s težavami s ščitnico, in kako zelo pomembna je naša prehrana. Najbolj pa je pomemben namen, da spodbudimo boljše okoliščine zase in za vse.

»Mogočno in ponižno hkrati vam predstavljam svoje intimne zgodbe in vas želim spodbuditi, da pobrskate tudi med svojimi, jih ozavestite in ponudite v slasten razmislek tudi ostalim radovednežem.

Najbolj tehten povod za razvijanje zavesti je dobro zdravje.

Duhovnost in zdravje ter naravni načini zdravljenja hodijo z roko v roki.

Rada bi prispevala delček k zavedanju, da so vse moči že v nas samih. K zavedanju, ki nam je bilo odvzeto. Zbrane zgodbe so namenjene spodbujanju prav tega.

Bolj ko se ukvarjate s stvarmi, ki vas radostijo, v njih vztrajate in veselje širite, bolj si širite zavest.

Širša ko je vaša zavest in dojemanje, bolj radostni ste, bolj sijete. Bolj zdravi in lepi ste. Zares ni pomembno, kdo je učitelj. Pomembno je, da je učenec pripravljen.« Nina Kaiser, avtorica knjige


O knjigi Mali in veliki čudeži so zapisali:

“Nina Kaiser je napisala izjemno knjigo. Res! Knjiga, ki jo prebereš na dušek, a se nato k njej vračaš znova in znova. Prav zaradi občutka, da z njo v roki varneje stopaš svojemu bistvu naproti.” Mojca Fatur, igralka 


“Avtorica v knjigi lepo povezuje opis duhovnih in energijskih tehnik z osebnimi izkušnjami, z njihovim doživljanjem. To je res pravi blagoslov, biti unikatna in naravna!” Talita Taber, terapevtka naravnega zdravljenja


“Ob branju tega prvenca začutimo, da je Nina Kaiser načitana in talentirana pisateljica, hkrati pa vibrira na čarobnih frekvencah, je razsvetljena v resonanci ponotranjenega bistva, ter da je najhujši virus človeštva, narave in celotnega planeta neozaveščen človek s svojo pogubno civilizacijsko (j)etiko. Ne gre za nadnaravne sposobnosti, marveč za prirodno obuditev našega prvobitnega, večnega jedra, duše, ki nas z neskončno ljubeznijo in svetlobo hologramsko uglašuje s harmonijo vesoljne zavesti. Zategadelj bi se moral slehernik najprej cepiti z zajetno dozo razEgovanja, da bi zmogel ozdravljen pomagati pri reševanju sebe, soljudi, živali, rastlin in občega stvarstva.” Marko Pavliha, pravnik, profesor, član Galilejeve komisije 


“Avtorica suverenega prvenca z milino jasnosti in prizemljenosti prinaša Sloveniji vrhunsko darilo: jasno sporočilo, da so Čudeži najboljša možna resničnost, ki jo izberemo z razbiranjem bogatih znamenj iz univerzuma in svojih tišin.

Z njimi si pomagamo, da smo boljše, bolj zdravo bitje, ki zmore odpirati oči in vseh šest čutov za bolj bogato življenje tudi drugim. Vsakdo, ki zmore sprejeti te skrbno stkane zgodbe, bo obogatel.

So darilo temu času, ki nas zelo hitro preobraža in spomni izraziti našo pravo naravo. Hvaležna sem za dar avtorice, to izjemno bitje, ki je sredi globalnega zunanjega vrtinca ustvarila oazo zbranosti. Samo to potrebujemo, pa jih imamo: male in velike čudeže.” Tadeja L. Zupan, urednica, 6. element 


“Z osebnimi zgodbami avtorica približa duhovnost tako tistim, ki v svet čudežev vstopajo previdno, z radovednostjo, kot tudi tistim, ki se v njenih zgodbah najdejo in doživijo déjà vu.

Kot pravi Nina Kaiser, zaradi velikega pomena dvigovanja zavesti za ves planet je pomembno, da širimo, vadimo in ozaveščamo izvenčutne zaznave.

Vabim, da vzamete v roke to knjigo in razmišljate o svojih čudežih.” Žiga Vavpotič, voditelj in pobudnik projekta Simbioza


“O, da bi vsi ljudje v svoji intimni izkušnji spoznali to, kar nam pripoveduje Nina Kaiser v čudoviti knjigi Mali in veliki čudeži! Kot je tako rad poudarjal že Nikola Tesla, zavestno ustvarjanje v prostoru eteričnih polj nikakor ni skregano z znanstvenimi dejstvi. In tako smo že na poti v dehtenje jutranje zarje, ko se srčne slutnje o tistem najlepšem razraščajo v dotik človeške izkušnje.” Andrej Detela, izumitelj


NINA KAISER je rojena 10. 8. 1966 v Subotici, mami Slovenki in očetu Črnogorcu. Otroštvo je preživela ob reki Bolski v Preboldu, v šolo je hodila v Ljubljano. Obiskovala je Poljansko gimnazijo in končala Ekonomsko fakulteto v Ljubljani.

Želela si je izkusiti poklicno kariero tako v zasebnem kot v javnem sektorju in v večnarodnem podjetju.

To ji je tudi uspelo.

Takoj po končani fakulteti je ustanovila oglaševalsko agencijo. Leta 1991 se je med prvimi pri nas pričela ukvarjati z marketingom. V agenciji je bilo zaposlenih sedem rednih in 25 pogodbenih sodelavcev. Dve leti je z možem živela v New Yorku, eno leto je bila vršilka dolžnosti direktorice javnega zavoda v Ljubljani, skoraj dve leti je bila direktorica v Developmentu gradbenega podjetja in se je ukvarjala z razvojem projektov. Pet let je z možem in s sinom živela na Dunaju.

S svojimi čudeži je trdno zasidrana v realnem svetu.

Zadnjih 30 let doma in po svetu uspešno niza raznolike izkušnje. Govori pet jezikov, široko paleto znanj pa vedno raje, prosto po Rumiju, zamenjuje za čudenje. Nanizala je dobrih 20 zgodb, ki pričajo, kot pravi, o malih in velikih čudežih.

Dodatno

Mali in veliki čudeži 7Lastnosti

avtor

format

15,0 x 20,8 cm

isbn

9789617060409

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

229 strani

vezava

Mehka vezava