Mistični Kipper (knjiga in 36 kart za vedeževanje)

Stare ohranjene preroške karte Kipper žarijo v novem mističnem sijaju. Te karte, nastale leta 1900, zaradi mnogih oseb, ki so upodobljene na njih, sodijo med tiste karte, ki jih ljudje radi uporabljajo. Regula Fiechter, avtorica priljubljenega Mističnega Lenormanda, predstavlja z Mističnimi preroškimi kartami Kipper ljubiteljem kart naslednji biser svoje ustvarjalnosti.

Mistični Kipper (knjiga in 36 kart za vedeževanje) 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

9.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mistični Kipper (knjiga in 36 kart za vedeževanje) 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mistični Kipper (knjiga in 36 kart za vedeževanje) 5

Opis

Stare ohranjene preroške karte Kipper žarijo v novem mističnem sijaju. Te karte, nastale leta 1900, zaradi mnogih oseb, ki so upodobljene na njih, sodijo med tiste karte, ki jih ljudje radi uporabljajo.

Regula Fiechter, avtorica priljubljenega Mističnega Lenormanda, predstavlja z Mističnimi preroškimi kartami Kipper ljubiteljem kart naslednji biser svoje ustvarjalnosti. Slikar Urban Trösch pa je s svojim značilnim načinom slikanja prelil v svoje podobe poseben žar in sporočilo.

Knjiga vsebuje 200 strani besedila in barvnih ilustracij ter obsežne razlage s primeri kombinacij.
V knjigi je izčrpno opisanih in razloženih vseh 36 kart. Vsaka je interpretirana tudi kot dnevna karta. Prav tako so predstavljeni sistemi prerokovanja in kombinacije. Mistične preroške karte Kipper pa ne bi bile to, kar so, če ne bi bili v njih navzoči tudi vilinci, naravni duhovi, angeli in pravljična bitja.

Dodatno

Mistični Kipper (knjiga in 36 kart za vedeževanje) 6Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2011

st-strani
vezava
format

19,0 x 12,5 cm

isbn

9788073701888

avtor

,

proizvajalec