TOT TAROT Aleistra Crowleyja – komplet

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje

TOT TAROT Aleistra Crowleyja - komplet 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 34.70€.Current price is: 32.97€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • TOT TAROT Aleistra Crowleyja - komplet 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

TOT TAROT Aleistra Crowleyja - komplet 4

Opis

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj ter dilem vsakdanjega življenja. Oseminsedemdeset simbolov upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju. Da bi tarot razumeli in obvladali, ga moramo spoznati. Priročnik za tarot je ena najboljših in najpopolnejših knjig s tega zanimivega področja.

V knjigi boste našli splošno zgodovino in uporabo tarota. Poglavje o veliki arkani globinsko raziskuje splošna načela ali arhetipe, ki jih vsak človek izkusi v različnih življenjskih obdobjih. Naslednji del govori o stopnjah mojstrstva, ki jih dosežemo v življenju, predstavljene pa so s kraljevskimi kartami. Sledijo jim karte od asa do desetice v vseh štirih barvah, mala arkana, ki odseva naše duševne, čustvene in duhovne izzive in prirojene talente. Metodološka pravila, ki sledijo, je avtorica razvijala dolgo časa in preskusila na več tisoč ljudeh, da bi odkrila, kako simboli delujejo. Vsa preverjena spoznanja so bila podlaga za upodobitve več vrst polaganj kart.

Komplet vsebuje:
– 78 kart, ki jih je zasnoval Aleister Crowley in naslikala Frieda Harris
– priročnik za tarot, knjigo, ki na podroben in razumljiv način razlaga simboliko in pomen kart ter nas uči dela s tarotom

Angeles Arrien je antropologinja, učiteljica in poslovna svetovalka, specializirana za področje primerjalno kulturne simbolike, mitov in ritualov. Njena najpomembnejša dela se ukvarjajo z odkrivanjem splošnih človeških tem, etike, vrednot in doživetij.

Dodatno

TOT TAROT Aleistra Crowleyja - komplet 5Lastnosti

leto-izida

2012

format

24,5 x 17,7 cm

st-strani

299 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

3830029950706

proizvajalec

avtor

,