Moč nezavednega uma – Hipnoza I

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani. Doma, v službi, z družino, s prijatelji, ob poslušanju glasbe, gledanju televizije,

Moč nezavednega uma - Hipnoza I 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

33.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Moč nezavednega uma - Hipnoza I 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Moč nezavednega uma - Hipnoza I 6

Opis

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Doma, v službi, z družino, s prijatelji, ob poslušanju glasbe, gledanju televizije, ali sami s svojimi mislimi, z vseh strani ste deležni sugestij, ki programirajo vaš um. Nekatere vam koristijo, veliko njih pa ne. Morda se niti ne zavedate, kako sugestije vplivajo na vas in vaše misli ter kako vaše misli vplivajo na vaše življenje. In potem se čudite, da v vašem življenju še ni vse tako kot bi si želeli? Morda se sprašujete, zakaj ne dosegate rezultatov, ki si jih želite? Kje je težava? Ne glede na to ali je vaša želja, da končno naredite izjemen preboj v vašem osebnem ali poslovnem življenju, ali da preprosto pomagate sebi in drugim spremeniti življenje na bolje, je programiranje uma z namenom osnova za vaš uspeh. Izkušen hipnotizer in priznan NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj v knjigi Moč nezavednega uma – Hipnoza I odpira vrata v svet nezavednega uma in nam na preprost in razumljiv način približa hipnozo – mogočno orodje za programiranje uma z namenom in doseganje trajnih sprememb. Knjiga, ki je nastala na podlagi avtorjevih dolgoletnih izkušenj in izobraževanj na področju hipnoze, nam pomaga, da:

– zaznamo in zavrnemo sugestije, ki nam ne koristijo,
– sprejmemo sugestije, ki nas vodijo k ciljem,
– odstranimo morebitne blokade iz preteklosti,
– spremenimo naše misli in odločno gremo proti ciljem,
– dosežemo trajne spremembe v našem vedenju,
– s pomočjo hipnoze in samohipnoze znamo pomagati sebi in drugim.

Dodatno

Moč nezavednega uma - Hipnoza I 7Lastnosti

avtor
format 15,5 x 21,5 cm
isbn 9789619343647
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 227 strani
vezava Trda vezava