Naša zdravilna zelišča

Priročnik Naša zdravilna zelišča je nepogrešljiv za vsako družino, saj je neprecenljiv vir uporabnih informacij o zdravilnih zeliščih in njihovi uporabi.  Na travnikih, v gozdovih in ob vodah rastejo dragocene zdravilne rastline. Sposobnost, da jih najdete, prepoznate in uporabljate, je del tradicionalnega in preverjenega ljudskega zdravilstva. – Preprosto prepoznavanje rastlin: s

Naša zdravilna zelišča 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.90

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Naša zdravilna zelišča 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Naša zdravilna zelišča 5

Opis

Priročnik Naša zdravilna zelišča je nepogrešljiv za vsako družino, saj je neprecenljiv vir uporabnih informacij o zdravilnih zeliščih in njihovi uporabi. 

Na travnikih, v gozdovih in ob vodah rastejo dragocene zdravilne rastline. Sposobnost, da jih najdete, prepoznate in uporabljate, je del tradicionalnega in preverjenega ljudskega zdravilstva. 
– Preprosto prepoznavanje rastlin: s pomočjo 360 fotografij in ilustracij pravilno določite 160 zdravilnih zelišč in najpomembnejših strupenih rastlin ter se seznanite z njihovimi značilnostmi.
– Osnovne informacije: vse o nabiranju, sušenju in pripravi zdravilnih zelišč, (kdaj, kako in kje).
– Uporaba: načini uporabe (kot čaj, mazilo, tinktura, mazilo, olje, kopeli za noge in roke, inhalacijske in parne kopeli, kopeli za telo, zeliščne vrečke, zdravilna vina, zeliščna masla cvetni med, kis, potpuri, presno v solati ali kako drugače).
– Dodatni nasveti: uporabna tudi v kuhinji (kot začimbe ali samostojne jedi), na vrtu (za preganjanje škodljivcev ali spodbujanje rasti), za odišavljenje prostorov.
-Uporaben dodatek: izčrpen seznam najpogostejših težav in bolezni ter najprimernejših zdravilnih zelišč za njihovo zdravljenje.

Dodatno

Naša zdravilna zelišča 6Lastnosti

leto-izida

2014

format

13,5 x 19,0 cm

st-strani

254 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612766795

proizvajalec

avtor