Njena pot – Potovanje k celosti

Njena pot vabi na potovanje z mitskimi liki in sodobnimi junakinjami iz svetih globin starodavne mitologije na gladino sodobnega življenja, kjer boste zaplesale s svojimi sencami, sprejele skrite darove in začutile spečo moč v sebi.

Njena pot - Potovanje k celosti 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Njena pot - Potovanje k celosti 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Njena pot - Potovanje k celosti 6

Opis

Njena pot vabi na potovanje z mitskimi liki in sodobnimi junakinjami iz svetih globin starodavne mitologije na gladino sodobnega življenja, kjer boste zaplesale s svojimi sencami, sprejele skrite darove in začutile spečo moč v sebi.

Knjiga Njena pot raziskuje psihološko in mitološko potovanje žensk k samouresničenju in notranji moči. Avtorica povzema starodavne sumerske, grške in keltske mite, a tudi osebne zgodbe sodobnih žensk, s katerimi ilustrira izzive in različna obdobja na razvojni poti do celosti.

Neobvladljiva sila nedokončanih zgodb, ki živijo v naši psihi, nas vleče, da se utelešamo v okoliščine, v katerih bomo dobili priložnost celjenja.


IZ KNJIGE
Neki moder človek je nekoč dejal, da je cilj moškega načela popolnost, cilj ženskega pa izpolnjenost. Če ste popolni, ne more biti izpolnjeni, saj morate izpustiti vse nepopolnosti svoje narave. Če ste izpolnjeni, ne morete biti popolni, kajti izpolnjenost pomeni, da vsebujete dobro in zlo, kar je prav in kar ni, up in brezup. Zato je mogoče najboljše, da se zadovoljite z nečim, kar je manj od popolnosti in manj od izpolnjenosti. Mogoče moramo biti bolj pripravljeni sprejeti življenje, kot se odvija.

Moja vloga feministke ni tekmovati z moškimi v njihovem svetu – to je prelahko in povsem neproduktivno. Moja naloga je živeti polno kot ženska, v celoti uživati v sebi in na svojem mestu v vesolju.

Če boš odpotovala dovolj daleč, boš nekega dne prepoznala sebe, ki ti prihaja naproti, da bi se srečali. In rekla boš – DA!


O AVTORICI
Maureen Murdock je ameriška psihologinja in psihoterapevtka, ki slovi po delu na področju psihologije, mitologije in ženskih študij. Pomembno je prispevala k razumevanju psihološkega razvoja žensk in izzivov, s katerimi se srečujejo v osebnem in duhovnem razvoju, zlasti v iskanju identitete in notranje moči. Sodelovala je na simpozijih in vodila delavnice, na katerih je podpirala ženske na njihovi poti. Njena knjiga The Heroine’s Journey: Woman’s Quest for Wholeness razčlenja psihološko in mitološko potovanje žensk in je pretanjeno vplivala na psihologijo žensk ter njihovo spopadanje z izzivi na poti osebne rasti, preoblikovanja in opolnomočenja.

Dodatno

Njena pot - Potovanje k celosti 7Lastnosti

avtor

format

14,5 x 22,0 cm

isbn

9789617208061

leto-izida

2024

proizvajalec

st-strani

200 strani

vezava

Mehka vezava