Ozdravite!

Knjigo Ozdravite! vključuje dele modre knjižice Telo je tvoje, ki si je pridobila širok ugled kot knjiga o duševnih vzorcih, ki ustvarjajo nelagodje in telesne bolezni. Knjiga je zasnovana tako, da bralca popelje skozi proces, kakor da bi prišel k avtorici osebno in obiskal eno od njenih delavnic. Če boste

Ozdravite! 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.00€.Current price is: 27.55€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ozdravite! 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ozdravite! 3

Opis

Knjigo Ozdravite! vključuje dele modre knjižice Telo je tvoje, ki si je pridobila širok ugled kot knjiga o duševnih vzorcih, ki ustvarjajo nelagodje in telesne bolezni. Knjiga je zasnovana tako, da bralca popelje skozi proces, kakor da bi prišel k avtorici osebno in obiskal eno od njenih delavnic.

Če boste vaje delali v takšnem zaporedju, kot so napisane, boste začeli spreminjali svoje življenje.
Avtorica predlaga, da knjigo najprej preberete. V drugo jo berite počasi in obenem temeljito naredite tudi vaje. Vzemite si čas za vsako vajo posebej. Če imate možnost, vaje predelujte s prijateljem ali družinskim članom.

Poglavja uvajajo afirmacije tako, da vsaka koristi področju vašega življenja, s katerim se ukvarjate. Za delo s posameznim poglavjem si vzemite dva ali tri dni. Afirmacijo z začetka poglavja izrecite in napišite večkrat.

Poglavja se končujejo z zdravljenjem. To je tok pozitivnih misli, ki je oblikovan tako, da spreminja zavest. Preberite jih večkrat na dan.
Na koncu knjige je avtorica napisala svojo zgodbo.

Dodatno

Ozdravite! 4Lastnosti

Teža 0.25 kg
avtor

leto-izida

2013

format

17,0 x 24,0 cm

st-strani

268 strani

vezava

Trda vezava

isbn

9789616804639

proizvajalec