Post, pot do zdravja

Post, pot do zdravja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

6.99

Ni na zalogi

Ni na zalogi

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Post, pot do zdravja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Post, pot do zdravja 6

Opis

Dr. Christian Tal Schaller je leta 1968 z odliko diplomiral na medicinski fakulteti v Ženevi. Delal je najprej v bolnišnici, nato pa je vodil skupino zdravnikov pod imenom Doktor Sonce, ki so bolnike zdravili s homeopatijo, akupunkturo, aurikoloterapijo ali drugimi vejami alternativne medicine.

Pri zdravljenju dr. Schaller upošteva tudi miselne in duhovne razsežnosti človeka. Trdi, da je naše zdravje odvisno od našega načina življenja in duhovne naravnanosti. Dalje opozarja, da je večina težkih bolezni našega časa, kot so rak in bolezni srca in ožilja, povezanih z onesnaženost jo organizma, ki ga povzročajo pretirano uživanje hrane živalskega izvora, kajenje, alkohol in poživila, premalo gibanja in stres. S pomočjo preprostih napotkov, zbranih v tej v knjigi, se bomo naučili, kako si prečistimo organizem in kako s postom preprečimo ali preženemo bolezni.

V knjigi Post, pot do zdravja avtor na kratko predstavi tudi zdravo prehrano. Pri tem se opira na esensko izročilo, ki spoštuje tako človekovo telo kot okolje, v katerem živi.

Dodatno

Post, pot do zdravja 7Lastnosti

avtor

format

11,0 x 18,0 cm

proizvajalec

st-strani

128 strani

vezava

Mehka vezava