Joga za nosečnice

Joga za nosečnice 11

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.99€.Current price is: 23.74€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Joga za nosečnice 12 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Joga za nosečnice 13

Opis

Jogijski priročnik za varno in aktivno nosečnost

Joga za nosečnice je jogijski priročnik, ki je namenjen bodočim mamicam, da bodo lahko svojo nosečnost preživele aktivno in tudi varno. V priročniku so bogato opisane asane – telesni položaji, da lahko nosečnice izvajajo vadbo joge kar doma.
Knjiga je potrjena tudi s strani zdravstvene stroke: recenzija in sodelovanje pri knjigi ginekologinje, višje medicinske sestre, babice in drugih strokovnjakov.

‘Joga za nosečnice’ je prvovrstni priročnik, ki poleg vaj vsebuje tudi dihalne tehnike, tehnike sproščanja, informacije o meditaciji med nosečnostjo in še mnogo več. Prikaz vaj je popestren z več kot 100 profesionalnimi in barvnimi fotografijami, ki zagotavljajo varno in natančno izvedbo. Pripis navodil, opomb in pozitivnih učinkov. Preko jogijske filozofije in mojih osebnih izkušenj- kot mamica in jogistka, želim s knjigo pomagati čim več bodočim mamicam, da bodo svojo nosečnost preživele čim lepše in aktivno.

“Vadba za nosečnice z Ano je odlična, saj me je pripravila na porod. Po porodu sem hitro okrevala. Po treh tednih sem se počutila, kot pred nosečnostjo. Ana, hvala ti!” (Milena)

O AVTORICI:

Ana Kersnik Žvab, znana tudi kot Ana Devayani Kersnik Žvab, je mednarodno priznana jogistka z večletnimi izkušnjami v jogi kot izvajalka, mentorica in inštruktorica. Svojo licenco je pridobila v Indiji (International Yoga Teacher), a se redno udeležuje izobraževanj, delavnic in tečajev v Sloveniji in tujini, od Amerike, Portugalske, Španije, do Avstrije, Hrvaške itd. Joga je njena strast, ni le njen poklic, ampak tudi njen način življenja. Kot vaditeljica aerobike, pilatesa, plesalka in inštruktorica joge ve, kako pomembno je ohranjati svojo vitalnost, zdravje in postavo. V vlogi mamice pa je ugotovila, da za mlade mamice ni kaj dosti gradiva o jogi za nosečnice, zato je iz pisanja člankov sklenila združiti svojo ljubezen do materinstva in joge ter svoje znanje in izkušnje deliti tudi z drugimi mamicami. Kot sociologinja kulture in rusistka je preko množične objave člankov prešla na objavo svoje prve knjige, ki jo posveča vsem mamicam.

Dodatno

Joga za nosečnice 14Lastnosti

avtor

format

16,5 x 21,5 cm

isbn

978-961-283-487-6

leto-izida

2015

proizvajalec

st-strani

168 strani

vezava

Mehka vezava