Priročnik za zdravo prehranjevanje

Meso povzroča raka – V življenju pojemo kakih trideset ton hrane. Iz nje naše telo črpa gradbeni material, ki ga potrebuje za rast, obnovo ter učinkovito delovanje mišic in organov, kot so na primer možgani in jetra. Hrana nas oskrbuje s potrebnim gorivom, da nam je toplo in da lahko naše srce nemoteno deluje. Če zaužijemo preveč hrane, se njen presežek spremeni v maščobo in telo ga shrani. Namen tovrstnega shranjevanja je v tem, da lahko razpoložljivo hrano uporabimo kot rezervo, če nekoč v prihodnosti njen vnos ne bi zadostoval za telesne potrebe.

Priročnik za zdravo prehranjevanje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.90

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Priročnik za zdravo prehranjevanje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Priročnik za zdravo prehranjevanje 6

Opis

Meso povzroča raka

V življenju pojemo kakih trideset ton hrane. Iz nje naše telo črpa gradbeni material, ki ga potrebuje za rast, obnovo ter učinkovito delovanje mišic in organov, kot so na primer možgani in jetra. Hrana nas oskrbuje s potrebnim gorivom, da nam je toplo in da lahko naše srce nemoteno deluje. Če zaužijemo preveč hrane, se njen presežek spremeni v maščobo in telo ga shrani. Namen tovrstnega shranjevanja je v tem, da lahko razpoložljivo hrano uporabimo kot rezervo, če nekoč v prihodnosti njen vnos ne bi zadostoval za telesne potrebe.

Tudi zdravniki največkrat ne vedo kaj več o hrani. Avtor te knjige Vernon Coleman pa je licencirani zdravnik z dolgoletnimi izkušnjami s področja splošne medicine. Je avtor več kot sto knjig, ki so bile v Združenem kraljestvu prodane v več kot dveh milijonih izvodov in so prevedene v petindvajset jezikov. Med njimi je tudi knjiga, ki jo držite v rokah. Šele ko jo beremo, spoznamo, kako napačno se hranimo in si s tem pridelamo zdravstvene težave.

V knjigi je poljubno in na kratko razloženo, kako deluje hrana kot gorivo, kako varno pijemo, kako varna so živila, katerim živilom naj se izogibamo in katera naj jemo, da zmanjšamo tveganje za raka, kako na najpogostejše bolezni vplivamo s hrano, zakaj naj postanemo vegetarijanci. V knjigi je program za vitkost za vse življenje, pa nasveti za hujšanje otrok s prekomerno telesno težo. Razumeli boste, zakaj so trije redni obroki neumnost …

Dodatno

Priročnik za zdravo prehranjevanje 7Lastnosti

avtor

format

12,5 x 19,5 cm

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

372 strani

vezava

Mehka vezava