Beremo

Prosite angele za ljubezen

Prosite angele za ljubezen 1

Velikokrat mislimo, da potrebujemo ljubezensko zvezo, da se bomo počutili popolne. Kadar gremo v neko zvezo samo zato, da nismo sami, pogostokrat ugotovimo, da taka zveza ne izpolnjuje naših pričakovanj. Ko najdemo ljubezen v sebi, bomo sposobni tudi v vsaki ljubezenski zvezi najti čisto, lepo ljubezen in varnost. Pustite angelom, da vam pomagajo najti ljubezen vašega življenja.

Toliko ljudi med nami leta in leta deluje na isti način, vpeti v iste čustvene vzorce, pa čeprav v različnih zvezah. Ko pustimo preteklost za sabo in pozdravimo stare rane, smo sposobni vstopiti v novo zvezo, ki je resnično ljubeča in zanesljiva.
Prosite za pomoč, prosite za to, da boste pripravljeni zapustiti preteklost za sabo, prosite za ozdravljenje vaših starih ran. Pustite angelom, da vas napolnijo z energijo odpuščanja, sprejemanja in veselja!

Ko ljudje odprejo svoje srce angelom, pogosto začnejo dobivati različne znake. Nekateri ljudje najdejo kovance, nekateri perje, nekateri vidijo angele v oblakih. Odprite vaše srce in um in pustite angelom, da vas vodijo, da vam pokažejo vašo resnično, brezpogojno ljubezen, dan za dnem.

Angeli nam lahko pomagajo videti resnico in ne tisto, kar mi mislimo, da je resnica. Vsi imamo skrito znanje, zmožnost videti tisto kar je zadaj, kar je skrito, tisto kar je nad nami ali nad okvirji našega življenja. Prosite za pomoč, da se vam razvije intuicija. Presenečeni boste nad svojim notranjim glasom, ki se bo začel oglašati.

Imamo dve poti v življenju. Lahko vidimo neskončne zmožnosti v življenju, ki se nam ponujajo. Vidimo lahko kozarec, ki je na pol poln ali pa vidimo kozarec na pol prazen in življenje polno skrbi, žalosti, jeze. Pustite angelom, da vam vedno pokažejo svetlo stran življenja, ne glede na to, kar se dogaja vam ali okoli vas.

Naj bo radost vaše vodilo in tako boste vedno bolj in bolj veseli. Pustite angelom, da vas spomnijo na vašo veselo stran osebnosti. Veselje in ljubezen gresta z roko v roki.

Ko se ljubiš, žariš od znotraj. Saj ste sigurno že srečali ljudi, ki ste jih takoj vzljubili, ste bili radi v njihovi družbi in so bili obkroženi z prijatelji. Pustite angelom, da vam pokažejo kako odprete svoje srce in zažarite v vsej svoji lepoti. Ljubezen vas bo sama našla, brez, da bi jo iskali!

Smeh umirja dušo in ugaja srcu. Začnite gledati življenje skozi oči angelov in prisluhnite, mogoče boste zaslišali smeh čiste radosti.
Ko vidite sebe take kot ste v resnici, namesto take, kot želite biti, boste uvideli popolnost, ki jo je ustvaril bog. Angeli vam lahko pomagajo videti vašo popolnost. Kakšno čudovito življenje lahko živite!

Življenje je lahko prav zares čarobno. Čudeži se dogajajo povsod okoli nas, če si le dovolimo, da jih vidimo in jih tudi začnemo iskati.
Večkrat se bomo spomnili na čudeže, bolj pogosto se nam bodo dogajali. Prosite za pomoč, da boste ugledali čudeže skozi oči angelov.

Angeli nikoli nikomur ne sodijo, živijo brezpogojno in delujejo le preko sočutja in ljubezni. Vprašajte jih, kako se lahko naučite sočutja. Vprašajte jih kako se lahko rešite, da boste prenehali soditi drugim ljudem. Tudi na sebi prakticirajte sočutje, nežnost in prijaznost!

Pogosto se počutimo grozno zaradi preteklih dejanj ali dejanj, ki se dogajajo v sedanjosti. Za angele je vsak trenutek popoln. Pustite angelom, da vam pomagajo videti popolnost v vsem.

Rojeni ste bili z izjemnimi darovi in talenti. Če ste v dvomih kako čudoviti ste, prosite angele, da vam pokažejo vaše darove in talente.
Naše besede so lahko polne ljubezni ali pa polne jeze in strahov. Včasih je lahko naš glas spodbujajoč in ljubeč, včasih pa oster in obsojajoč.

Pustite angelom, da vam pomagajo najti vaš notranji glas, poln ljubezni in nežnosti.
Včasih je težje, včasih lažje. Angeli so čudoviti v spodbujanju, da vidimo najlepše plati življenja, najlepše strani nas samih in drugih. Angeli so povsod, samo odpreti morate svoje srce znakom, ki so okoli nas.

Več o angelih lahko preberete tudi v knjigi Nadangel Rafael sporoča