Recite ne sladkorju

Preprosti nasveti in enostavni recepti za izločitev sladkorja. Življenje ni samo sladkor in s to knjigo boste izvedeli, kako lahko jeste raznoliko, zanimivo in okusno hrano ter se hkrati izognete želji po sladkih razvadah in njihovim skritim nevarnostim. Številni prehranski triki, preverjeni nasveti, predlogi za spreminjanje življenjskega sloga in recepti brez sladkorja, zaradi katerih se vam bodo cedile sline, vam bodo pomagali sprejeti boljše odločitve in se za vedno posloviti od sladkorja.
Recite ne sladkorju 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

6.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Recite ne sladkorju 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Recite ne sladkorju 6

Opis

Ko sadni jogurt vsebuje več sladkorja kot sladoled in je žitna ploščica slajša od čokolade, veste, da je nekaj hudo narobe z našo prehrano.


Če boste na hitro preleteli seznam sestavin živil, ki jih kupujete, boste ugotovili, da je sladkor povsod.

Skriva se v vsakodnevnih živilih, kot so kruh, juhe, omake in solatni prelivi – in se uporablja v osupljivih količinah. Analiza 100 vrst kosmičev časopisa Which?, ki se lahko kupijo v super-marketih, je pokazala, da jih skoraj dve tretjini vsebuje več sladkorja na priporočeno porcijo kot krof z marmelado.


(In, bodimo iskreni, kdo dejansko upošteva priporočeno velikost porcije? Raziskave kažejo, da nas večina poje vsaj dvakrat toliko.)Ta knjiga vam želi pomagati spet prevzeti nadzor nad svojim vnosom sladkorja s kar najmanj stresa.

Namenoma se ne osredotoča na kemijo, temveč predvsem na to, kar nas dejansko zanima: kako prekiniti odvisnost od sladkorja. »Odvisnost« se morda sliši malce dramatično, vendar so mnogi med nami odvisni od sladkorja bolj ali manj, le da tega ne vedo.

Dodatno

Recite ne sladkorju 7Lastnosti

avtor
format 10,4 x 14,4 cm
isbn 9789619521823
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 127 strani
vezava Mehka vezava