Beremo

Seme kot zdravnik

Seme kot zdravnik 1
Anastasija je trdila naslednje:
»Vsako posejano seme vsebuje ogromno količino podatkov iz vesolja, ki jih po velikosti in natančnosti ne moremo primerjati z ničemer, kar je izdelal človek.S temi podatki seme do milisekunde natančno ve, kdaj naj oživi in požene, katere sokove naj črpa iz zemlje, kako naj uporablja sevanje nebesnih teles, kot so sonce, luna in zvezde, v kaj naj zraste in kakšne plodove naj obrodi.
Plodovi so namenjeni življenjski preskrbi človeka. Lahko se borijo in upirajo kateri koli bolezni človeškega organizma, in to učinkoviteje in močneje kot umetno izdelana zdravila, bodisi obstoječa ali bodoča. Za to pa mora seme poznati stanje človekovega organizma. Potem lahko v procesu zorenja napolni plod z ustreznim razmerjem snovi, potrebnih za zdravljenje določenega človeka oziroma njegove bolezni, pa če se je ta že razvila ali pa je k njej le nagnjen.
Da bi seme kumaric, paradižnika ali katere koli druge rastline, ki jo gojimo na vrtu, imelo podatke o človekovem zdravju, je treba narediti naslednje: Pred sajenjem damo eno ali več semen v usta in jih vsaj devet minut držimo pod jezikom. Potem jih primemo med dlani in tako držimo kakšnih trideset sekund. Medtem moramo bosi stati na zemlji, kjer jih nameravamo posaditi.
Nato dlani razpremo, semena skrbno ponesemo proti ustom in vanje dahnemo zrak iz svojih pljuč. S svojim dihanjem jih ogrejemo, drobcena semena pa izvedo, kaj je v nas.

Semena je treba zatem še kakšnih trideset sekund držati na odprtih dlaneh, da se predstavijo nebesnim telesom in da določijo trenutek svoje vzkalitve.
Planeti jim bodo pri tem pomagali in poganjkom darovali svetlobo, ki jo potrebujejo za nas.
Potem lahko semena posadimo. V nobenem primeru jih ne smemo takoj zaliti, da ne bi s semen sprali sline, s katero so obdana, s tem pa tudi podatkov o sebi, ki jih semena vsrkavajo vase. Zalivamo lahko tri dni po sajenju.
Saditi je treba vsako rastlino posebej ob dneh, ki so zanjo ugodni (ljudje to že poznajo, po luninem koledarju). Zgodnejše sajenje brez zalivanja ni tako škodljivo kot pozno sajenje.
Vsega plevela, ki raste okoli poganjajočih rastlin, ni dobro populiti. Od različnih vrst je treba pustiti vsaj eno, lahko pa plevel nekoliko porežemo.«
Po Anastasijinih besedah seme tako vsrka podatke o človeku in potem v času razvoja plodu iz vesolja in zemlje pridobiva maksimum energije, ki jo prav ta konkretni človek nujno potrebuje.
Vsega plevela ne bi smeli populiti zato, ker ima tudi on svoj namen. Nekatere vrste ščitijo rastline pred boleznimi, druge pa dajejo dodatne podatke. V času rasti se je treba z rastlinami pogovarjati, vsaj enkrat v času rasti, najbolje pri polni luni, pa je treba priti k njim in se jih dotikati.
Anastasija je trdila, da lahko plodovi, vzgojeni iz semen po tem postopku, ozdravijo prav vsako fizično bolezen človeka, ki jih je vzgojil. Prav tako znatno upočasnijo staranje organizma, ga odvadijo škodljivih razvad, nekajkrat povečajo njegove umske sposobnosti in mu dajo duševni mir.
Odlomek iz prenovljene, s strani avtorja Vladimirja Megreja dopolnjene in legendarne prve knjige ANASTASIJA.