Spomini na onstranstvo / Življenje med življenji

Kako so hipnotizirani ljudje, ki so bili deležni vpogleda v pretekla utelešenja in v posmrtno življenje, dojeli vzroke različnih duševnih težav in oplemenitili svoja življenja. Knjiga vsebuje mnoge intervjuje o posmrtnih življenjih hipnotizirancev. Duša vsakega človeka ohrani vse prejšnje karmične vplive vzroka in posledice in ti vplivajo na naše trenutno

Spomini na onstranstvo / Življenje med življenji 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.90€.Current price is: 28.40€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Spomini na onstranstvo / Življenje med življenji 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Spomini na onstranstvo / Življenje med življenji 3

Opis

Kako so hipnotizirani ljudje, ki so bili deležni vpogleda v pretekla utelešenja in v posmrtno življenje, dojeli vzroke različnih duševnih težav in oplemenitili svoja življenja.
Knjiga vsebuje mnoge intervjuje o posmrtnih življenjih hipnotizirancev.

Duša vsakega človeka ohrani vse prejšnje karmične vplive vzroka in posledice in ti vplivajo na naše trenutno čustvovanje in vedenje.
Mnogokrat se nam zdi, da delujemo normalno, v resnici pa nas nemara obvladujejo globoko zakoreninjeni metafizični sprožilci. To stanje spregledajo vsi: tradicionalni zdravniki, strokovnjaki za duševno zdravje in celo mi sami.

Gre za težavna obdobja v naših trenutnih življenjih, ko ne razumemo, kaj nas žene, da se obnašamo nerazumno. Pravi vzroki tega so običajno prikriti. So globoko pod površjem naše zavesti. Večina nas stori vse, da bi se znebila notranjih demonov, ne vemo pa, kje naj jih iščemo.

Knjiga opisuje, kako se sami dokopljemo do skritih spoznanj v nezavednem umu. Izvemo, kako je razkrivanje teh informacij skozi hipnozo vplivalo na ljudi v terapevtskem smislu. Branje nam odkrije, kako so hipnotizirani ljudje, ki so bili deležni vpogleda v pretekla utelešenja in v posmrtno življenje, pozitivno vplivali na svoj zavestni um in dojeli vzroke različnih duševnih težav. Obujeni duhovni spomini so oplemenitili njihova življenja. Ti ljudje imajo zdaj več moči in se bolj zavedajo svojega življenjskega poslanstva.

Cilj te knjige je navdihniti in vliti upanje ljudem, ki želijo doumeti ustroj svojega obstoja in se osvoboditi nerazumljivih vzrokov, ki, do branja te knjige, neprepoznavno delujejo na čustva in vedenje.

Dodatno

Spomini na onstranstvo / Življenje med življenji 4Lastnosti

Teža

0.40 kg

avtor

Michael Newton

leto-izida

2012

format

12 , 5 x 19 , 5 cm

st-strani

416 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616861120