Sporočila Kristusa Maitreje

Prek sporočil Kristus Maitreja predlaga smernice, katerim morajo družbene spremembe slediti. Daje namige, kako naj ga prepoznamo, in nas nagovarja, naj oznanjamo dejstvo njegovo prisotnost. Obuja tudi željo, da si med seboj delimo dobrine in služimo človeštvu in njemu. Med septembrom 1977 in junijem 1982 je Maitreja svetovni učitelj preko

Sporočila Kristusa Maitreje 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.90€.Current price is: 17.00€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sporočila Kristusa Maitreje 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sporočila Kristusa Maitreje 3

Opis

Prek sporočil Kristus Maitreja predlaga smernice, katerim morajo družbene spremembe slediti. Daje namige, kako naj ga prepoznamo, in nas nagovarja, naj oznanjamo dejstvo njegovo prisotnost. Obuja tudi željo, da si med seboj delimo dobrine in služimo človeštvu in njemu.

Med septembrom 1977 in junijem 1982 je Maitreja svetovni učitelj preko britanskega pisca in predavatelja Benjamina Crema posredoval 140 sporočil. Nekatera od teh sporočil lahko preberete ali pa poslušate njihove posnetke. Vsa Maitrejeva sporočila smo prevedli v slovenčino in jih objavili v knjigi.

Maitreja je ta sporočila podal med Cremovimi javnimi predavanji v Londonu. Posredoval jih je s pomočjo procesa, ki se imenuje mentalna presvetlitev ali duhovna telepatija. Ta proces je nekaj povsem drugega kot mediumizem ali kanaliziranje.

Maitreja v svojih sporočilih svetuje, kako naj potekajo socialne spremembe, prebuja željo po delitvi dobrin in rešitvi človeštva. V sporočilih namiguje, kako naj ga prepoznamo in nas poziva, naj oznanimo dejstvo njegove prisotnost.
Skoraj nemogoče je ta sporočila izgovoriti na glas in s
pozornostjo, ne da bi priklicali Maitrejevo energijo, njegov srčni odziv. Sporočila so videti preprosta in srčna, vendar delujejo na različnih ravneh. Da bi se nam razodel ves njihov pomen, moramo nanje meditirati.

Dodatno

Sporočila Kristusa Maitreje 4Lastnosti

Teža 0.39 kg
avtor

leto-izida

2009

format

13,5 x 21,0 cm

st-strani

293 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619272404

proizvajalec