Šri Činmojeva modrost

Skozi stoletja so brezčasne besede velikih duhovnih učiteljev zapisovali v klaisčnih delih, ki so postala splošno znana in globoko cenjena. Kristusov primer je obelodanjen v Novi Zavezi, Buddhova pot je utelešena v Dhammapadi, Bhagavad Gita razkriva nesmrtne resnice Šri Krišne in poglobljeni nauki Šri Ramakrišne so predstavljeni v Šri Ramakrišnovi

Šri Činmojeva modrost 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.90

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Šri Činmojeva modrost 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Šri Činmojeva modrost 3

Opis

Skozi stoletja so brezčasne besede velikih duhovnih učiteljev zapisovali v klaisčnih delih, ki so postala splošno znana in globoko cenjena. Kristusov primer je obelodanjen v Novi Zavezi, Buddhova pot je utelešena v Dhammapadi, Bhagavad Gita razkriva nesmrtne resnice Šri Krišne in poglobljeni nauki Šri Ramakrišne so predstavljeni v Šri Ramakrišnovi Resnici. Zdaj je Šri Činmojeva luč zbrana v tem jasnem, razumljivem duhovnem vodiču – Šri Činmojeva Modrosti.

Ime Činmoj, ki pomeni “poln božanske zavesti” nakazuje, da je cilj duhovnega življenja sámopreseganje.
Medtem ko se človek obrača k Bogu, se Bog po drugi strani obrača k človeku. Povezava se udejanja in se poglablja, ko vsak človek stremi k temu, da bi se odprl Božji Luči, Božji Volji in višji ravni zavesti.

Je zagovornik miru, ki privlači vernike vseh religij, da bi videli enost sveta. Omenja, da je resnične religije moč prepoznati po odpuščanju, strpnosti, sočutju, enosti in bratstvu.
Njegovo delo je primerno za širog krog bralcev.

Dodatno

Šri Činmojeva modrost 4Lastnosti

avtor
format 22,0 x 14,0 cm
isbn 9789619174388
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 270 strani
vezava Mehka vezava