Umetnost odf*kavanja

Kako prenehate zapravljati čas, ki ga nimate, za ljudi, ki jih ne marate, in početje, ki vas ne veseli Se že predolgo žrete zaradi preštevilnih reči? Vas življenje preveč preizkuša in preveč obremenjuje? Ste pod stresom, tesnobni, mogoče celo panični glede svojih obveznosti? Umetnost odf*kavanja je namenjena vsem nam, ki preveč

Umetnost odf*kavanja 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.00€.Current price is: 18.05€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Umetnost odf*kavanja 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Umetnost odf*kavanja 5

Opis

Kako prenehate zapravljati čas, ki ga nimate, za ljudi, ki jih ne marate, in početje, ki vas ne veseli

Se že predolgo žrete zaradi preštevilnih reči?
Vas življenje preveč preizkuša in preveč obremenjuje?
Ste pod stresom, tesnobni, mogoče celo panični glede svojih obveznosti?

Umetnost odf*kavanja je namenjena vsem nam, ki preveč delamo, se premalo igramo in nikoli nimamo dovolj časa, da bi ga namenili ljudem in stvarem, ki nas zares osrečujejo.

Knjiga nas uči, kako odfukati vse živo, in nam korak za korakom opisuje, kako se osvoboditi okovov in zaživeti bolj zdravo, srečnejše, ne da bi nas nenehno kaj žrlo.

O AVTORICI:

Sarah Knight, urednica, pisateljice in ženska, ki je z odliko diplomirala na Univerzi v Harvardu, živi v Brooklynu (kadar je v New Yorku toplo) in Dominikanski republiki (kadar ni) s svojim možem in njunim nagajivim mačkom Dougom. Leta 2015 je dala odpoved v korporaciji in se samozaposlila. Ta poteza ji je omogočila od* zimo, sestanke in konferenčne klice, da je lahko več svojih neod* namenila soncu in pitju mojita. Več o njej lahko izveste na sarahknightbooks.com.

Vabimo k ogledu avtoričinega nastopa o magiji odf*kavanja v okviru TEDx. Zelo navdihujoče! Povezava do posnetka: TUKAJ

* TED je neprofitna organizacija posvečena širjenju idej. Začetek zgodbe sega v leto 1984, ko se je v Kaliforniji odvil štiridnevni dogodek namenjen združitvi zamisli s treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja = Technology, Entertainment, Design. Od tedaj TED deluje preko raznolikih mednarodnih pobud in aktivnosti. Na vsakoletni TED konferenci vodilni svetovni misleci in akterji svoje znanje posredujejo v 3 do 18 minut dolgih nastopih. Po dogodku so na TED.com njihovi govori brezplačno dostopni vsakomur.

Dodatno

Umetnost odf*kavanja 6Lastnosti

avtor

format

12,7 x 18,4 cm

isbn

9789617033243

leto-izida

2018

st-strani

224 strani

vezava

Mehka vezava