Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut

S priročnikom »Vodnik do skrivnih psihičnih moči« vstopimo v vznemirljivi svet parapsiholoških pojavov, v telepatijo, prekognicijo, psihokinezo, astralna potovanja, psihometrijo, lebdenje, jogijske sidhije …

Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.90

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut 6

Opis

S priročnikom »Vodnik do skrivnih psihičnih moči« vstopimo v vznemirljivi svet parapsiholoških pojavov, v telepatijo, prekognicijo, psihokinezo, astralna potovanja, psihometrijo, lebdenje, jogijske sidhije … Da ne gre za namišljen svet, ki naj bi bil zgolj plod iluzije uma, dokazujejo resnične in osupljive zgodbe, ki so podprte s svetovnimi eksperimentalnimi raziskavami v parapsihologiji.

Avtorica knjige, novinarka in hipnoterapevtka Andreja Paljevec, samohipnozi kot eni najučinkovitejših metod za samopomoč in razvoj potencialov napoveduje veliko prihodnost. Verjame, da gre evolucija človeških možganov v smeri nadčutne zaznave in da so možnosti, ki dremajo v skritih in še neizkoriščenih močeh psihe, pravzaprav neomejene.

S samohipnozo razvijamo skrivne psihične moči in lahko pozitivno vplivamo na svojo usodo. Namen knjige je pot do samospoznanja, kako postanemo duhovno uravnovešena osebnost ter prebudimo izjemne sposobnosti, ki so nevidni del vsakega od nas. V knjigi so praktični napotki za usposabljanje nevidnih mišic našega duha, kako razvijamo psihične moči in delujemo na daljavo.

Posebnost knjige so zapisi, ki jih posnamemo na svoj telefon, da se rešimo raznih zasvojenosti, se sprostimo, zdravimo in pomladimo, dobro spimo, spoznamo načrt duše, odstranimo vse negativno ter pritegnemo uspeh, zdravje, ljubezen …

Dodatno

Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut 7Lastnosti

avtor

format

12,5 x 19,5 cm

proizvajalec

st-strani

244 strani

vezava

Mehka vezava

leto-izida

2022