Bog je govoril z mano

Velika radost je, ko nekaj naredite po trenutnem navdihu. Ko to storite, najdete pravo svobodo Duha. Našli boste novo radost in svobodo, za kateri želim, da bi ju imeli vsi moji otroci. Življenje je tako preprosto. Ohranite ga takšnega. Naj vas nič ne obremenjuje ali stiska. Vse je dobro. V sedanjosti živite na polno.

Bog je govoril z mano 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

23.90

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bog je govoril z mano 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bog je govoril z mano 6

Opis

Ne razmišljajte o jutrišnjem dnevu. V celoti uživajte v tem, kar se dogaja zdaj. Naj bo vaša zavest dvignjena in vaš um usmerjen Name. Glejte, kako Moja popolnost deluje v vas in skozi vas, vse vaše potrebe so izpolnjene, kajti vse, kar imam Jaz, je vaše.

Naj besede in misli, ki ste jih tolikokrat slišali, postanejo del vašega celotnega bitja, in vibrirajoče besede, ki se manifestirajo, postanejo resničnost.«

Sporočila v tej knjigi nas pozivajo k popolni veri v proces življenja – k zaupanju v Boga, vesolje, duha, ljubezen ali kakor koli že želimo poimenovati božanski vir. Potrjujejo, da sta v vsem prisotni notranja modrost in inteligenca, s katerima lahko stopimo v stik, če se obrnemo vase. To lahko stori vsak od nas in sam v sebi odkrije tihi božji glas.

Dodatno

Bog je govoril z mano 7Lastnosti

avtor

format

13,5 x 20,0 cm

isbn

9789617079302

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

194 strani

vezava

Mehka vezava