Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu

Ko se osvobodimo razočaranj iz preteklosti in pričakovanj za prihodnost, ko začnemo zaupati svojemu potovanju in se predamo sedanjemu trenutku, lahko uporabimo svojo na novo odkrito zmožnost, da pogledamo na svoje življenje iz drugačnega zornega kota – tistega, ki temelji na naši prožnosti in predanosti svojim sanjam. Knjiga ‘Vse je

Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.00€.Current price is: 23.75€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu 6

Opis

Ko se osvobodimo razočaranj iz preteklosti in pričakovanj za prihodnost, ko začnemo zaupati svojemu potovanju in se predamo sedanjemu trenutku, lahko uporabimo svojo na novo odkrito zmožnost, da pogledamo na svoje življenje iz drugačnega zornega kota – tistega, ki temelji na naši prožnosti in predanosti svojim sanjam.

Knjiga ‘Vse je v redu’ nas blago opominja, da si lahko zaupamo in vemo, da nas univerzum podpira na naši poti, tudi če se kdaj pa kdaj počutimo izgubljene. Ko se predamo višjemu načrtu, veliko laže živimo z negotovostjo, ki pogosto zaznamuje obdobje med delanjem načrtov in njihovim uresničevanjem. Takrat razumemo, da lahko delujemo potrpežljivo in usklajeno, ne da bi se oklepali svojih predstav o tem, kakšen mora biti rezultat, ne da bi skušali vse kontrolirati in se trpinčili v težkih trenutkih. Ko se poslovimo od pričakovanj, lahko resnično dosežemo svoje sanje – ali pa še kaj boljšega.

Avtorica nam ponudi praktične nasvete , afirmacije, meditacije, energijske pripomočke in še marsikaj. Uči nas zaupanja in nas po poti predajanja sedanji situaciji vodi proti notranjemu miru, ki izhaja iz spoznanja, da smo vedno deležni podpore.

Trda vezava, 20,5 x 13,5 cm, 304 strani.

OGLEJTE SI INTERVJU Z AVTORICO:

O AVTORICI:

Cassie Mendoza-Jones je avtorica uspešnice Biti jaz, kineziologinja, poslovna coachinja in naturopatinja. Dela z ženskami ter s podjetniki, zdravilci, coachi in kreativci, ki želijo biti globlje usklajeni s svojo višjo vizijo, odpraviti perfekcionizem, zavlačevanje in občutek preobremenjenosti ter ustvariti lepo in med seboj harmonično povezano poslovno in osebno življenje. Več o avtorici si oglejte na njeni strani: www.cassiemendozajones.com

Dodatno

Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu 7Lastnosti

avtor

format

20,5 x 13,5 cm

isbn

9789617001198

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

304 strani

vezava

Mehka vezava