Za dušo in srce

Knjiga “Za dušo in srce” avtorice Vite Vybihal je prva kuharska knjiga, ki vsebuje 52 okusnih rastlinskih receptov primernih za vsak letni čas.

Za dušo in srce 7

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

39.90

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Za dušo in srce 8 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Za dušo in srce 9

Opis

Knjiga “Za dušo in srce” avtorice Vite Vybihal je prva kuharska knjiga, ki vsebuje 52 okusnih rastlinskih receptov primernih za vsak letni čas.

Preprosti, prilagodljivi in cenovno dostopni recepti so primerni tako za začetnike, ki si želijo vpeljati več rastlinskih jedi, kot tudi za izkušene vegane. Knjiga spodbuja k približevanju naravi in njeni cikličnosti ter vabi k eksperimentiranju in igri v kuhinji.

Začutite povezanost z naravo skozi okusne rastlinske jedi s kuharsko knjigo “Za dušo in srce” avtorice Vite Vybihal!! Ta knjiga vas bo popeljala na kulinarično popotovanje skozi štiri letne čase, kjer boste odkrivali 52 preprostih, vendar okusnih rastlinskih receptov, ki so primerni za vsakogar. S cenovno dostopnimi sestavinami in prilagodljivimi recepti, so jedi primerna izbira za tiste, ki si želite v svojo prehrano vključiti več rastlinskih obrokov, pa tudi za izkušene vegane.

Vita Vybihal vas bo spodbudila k približevanju naravi in njeni cikličnosti, medtem ko eksperimentirate in uživate v kuhinji. Vsak recept je napisan z jasnim navodilom in opisom, ki vam bo pomagal, da boste pripravili okusne jedi. “Za dušo in srce” je več kot le kuharska knjiga – je pravi vir navdiha, ki vam bo pomagal, da boste svojo prehrano napolnili z več zelenjave in sadja. Ne zamudite priložnosti, da razvajate svoje brbončice s temi neverjetnimi okusi – naročite svoj izvod knjige “Za dušo in srce” še danes!

Dodatno

Za dušo in srce 10Lastnosti

avtor

format

25,5, x 20,5 cm

isbn

9789610715320

leto-izida

2023

st-strani

157 strani

vezava

Trda vezava