Začnite delati spremembe zdaj

Vaša zavestna in svobodna pot do zdravja in zdravih odnosov. Vsakdo izmed nas se včasih znajde v težkih preizkušnjah na področju zdravja ali odnosov. Včasih kar oboje.

Začnite delati spremembe zdaj 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.70

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Začnite delati spremembe zdaj 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Začnite delati spremembe zdaj 6

Opis

Vaša zavestna in svobodna pot do zdravja in zdravih odnosov

Vsakdo izmed nas se včasih znajde v težkih preizkušnjah na področju zdravja ali odnosov. Včasih kar oboje. Nekateri iz tega zrastejo močnejši in boljši, drugim se življenje sesuva … V knjigi avtor na osnovi lastnih preizkušenj prikaže možne poti do osebne preobrazbe in opiše možnosti reševanja težav z zdravjem in odnosi. Podaja praktične in uporabne napotke, ki lahko pomagajo vsakomur, da težke preizkušnje omili, se hitreje pobere in postane še boljši človek.

Uspešneje kot sledimo svojim sanjam, uspešneje kot se naučimo poslušati svoje srce in svoje telo ter izvajati spremembe v življenju, bolj živimo svoje in manj tuje življenje. Postanimo brezskrbni in delajmo stvari, ki nas veselijo, ne glede na to, kaj si bodo o nas mislili drugi. Nenazadnje je življenje, ki ga živimo, naše in ne njihovo.

Naredimo večkrat nekaj prvič. Naj nas občasne rane in razočaranja ne odvrnejo od tega, da bi ljubili sebe in druge. Vse, kar se dogaja na naši poti, so namreč življenjske lekcije, ki so nam namenjene, da zorimo in rastemo v svoji življenjski modrosti. Ne glede na naš status in položaj naj bo naš odnos do življenja takšen, kot da živimo najlepše sanje in najboljšo zgodbo svojega življenja. Bodimo ljubeznivi in sočutni do vseh ter bodimo hvaležni za vse dobrine in vse priložnosti, ki so nam dane v našem življenju. Na tem svetu namreč ni nič samoumevno. Ne glede na izzive, ki nam jih na pot prinaša življenje, živimo življenje. Bodimo veseli, nasmejani in ne odlašajmo s spremembami, če v sebi začutimo tisti notranji klic, ki nam daje vedeti, da nekaj ni v skladu z našim notranjim mirom.

Ljudje smo socialna bitja. Čutimo potrebo po bližini drugega bitja, zato ne zatirajmo tega nagona v sebi in svoji duši privoščimo bližino drugih. Smo bitja, ki so bila v vsej svoji zgodovini vedno povezana z naravo. Narava s svojimi osnovnimi elementi (zemlja, zrak, voda in ogenj) je bila in je še vedno naše naravno okolje in mesto, kjer smo se kot človeška bitja realizirali. Vedno bo tukaj za nas, zato jo spoštujmo. Negujmo ta odnos in postanimo prijatelji z naravo, z vsemi njenimi danostmi, ki jih lahko zaužijemo na svoji življenjski poti. Bodimo povezani z zemljo.

Hodimo bosi, kadar imamo to priložnost. Občudujmo pojave, ki nam jih vsak dan ponuja narava. Kot nekoč, ko smo bili otroci, ponovno osvojimo veščino čudenja nad vsem, kar se nam dogaja v življenju. To nam bo prineslo veliko veselja in radosti. Cenimo vsak trenutek, ki nam je podarjen, in bodimo hvaležni za vse, kar imamo in doživljamo. Preprosto uživajmo življenje.

To knjigo posvečam vsem, ki ste se, tako kot jaz, v toku svojih življenjskih izzivov ujeli v začarani krog vsakodnevne rutine in pozabili, kako je imeti se rad in živeti življenje. Že majhna sprememba lahko naredi veliko razliko in vse spremeni. – Tomaž Mlekuž

Kdo je Tomaž Mlekuž?

Tomaž Mlekuž se je rodil 28. februarja 1963 v Kopru. Svoja otroška in najstniška leta je preživljal v ljubečem okolju svoje družine, študij pa zaključil z nazivom univerzitetni diplomirani ekonomist. Življenje ga je pripeljalo v zakon, iz katerega sta se mu rodila dva prekrasna otroka. Ko je doživel prve težke preizkušnje na področju zdravja, je začel raziskovati področja čustev, duhovnosti, prehrane in različnih drugih praks, ki so ga skozi njegove lastne izkušnje pripeljale do spoznanj, opisanih v tej knjigi. Iz svojih težav se je rešil s spremembami, ki jih je vpeljal v svoje življenje. Zavedanje, namera, spremembe, ljubezen in sočutje pa so po njegovem mnenju ključni dejavniki, ki jih je treba vključiti v naše življenje. Sedaj živi življenje.

Dodatno

Začnite delati spremembe zdaj 7Lastnosti

avtor

format

15,0 x 21,0 cm

isbn

9789617198034

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

184 strani

vezava

Mehka vezava