Zdravilna pisma

Zdravilna pisma 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.90

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zdravilna pisma 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zdravilna pisma 6

Opis

Energijski zapisi, ki se dotaknejo vaših globin

Knjiga Zdravilna pisma bralca z intimno zgodbo in iskanji, ki jih vsakdo prepozna tudi v svojem lastnem življenju, povabi na nepozabno potovanje in raziskovanje tistega ´nečesa več´, kar številni v sodobnem svetu tako zelo iščejo.

Toda pred bralcem se zelo kmalu odstre mnogo več kot le navdihujoča zgodba. Vanjo so namreč vtkana edinstvena zdravilna pisma, ki so neke vrste energijski zapisi, v katerih je vsaka beseda mnogo več kot samo beseda.

Zdravilna pisma skozi dinamiko besed, simboliko in sporočilnost odgovarjajo na številna vprašanja in notranja spraševanja ter delujejo na nas na najglobljih ravneh. V različnih življenjskih položajih se nas dotaknejo na nov, drugačen način in k njim se lahko vedno znova vračamo. Ob branju ni treba storiti ničesar drugega, kot odpreti srce in se prepustiti njihovi pretočnosti, sporočilu ter zdravilni energiji, ki se z vsako besedo dotaknejo naših globin ter odpirajo razumevanje sebe in življenja na čisto novi ravni in z drugačne perspektive.

Avtorica o knjigi:

Ta knjiga se je dobesedno »pretočila« skozi mene in me pisateljsko popeljala »v neznano«, saj nisem imela vnaprej začrtanega osnutka, temveč zgolj idejo in prvo energijsko pismo, okoli katerega se je nato začela razvijati celotna zgodba. Energijska zdravilna pisma so res nekaj posebnega in čutila sem, da bodo resnično zaživela tedaj, ko dobijo svoj širši kontekst.

Knjiga je zelo univerzalna, saj nagovarja naše življenjske stiske in vprašanja, ki si jih na določeni točki v življenju postavi skorajda vsak. Njeno poslanstvo je skozi zgodbo in energijsko napolnjene besede prinesti bralcu tisto, kar v danem trenutku potrebuje. Čisto vsak bo v pismih in knjigi kot celoti našel nekaj edinstvenega zase, ki se bo dotaknilo točno Njega.

Knjiga skozi energijska zdravilna pisma pravzaprav prinaša devet ključnih sporočil, ki nagovarjajo vse vidike naših življenj. Najbolj temeljno in univerzalno sporočilo nosi zadnje zdravilno pismo o Moči, katerega del se glasi:

Zato je edini nasvet za vse tvoje nadaljnje korake na poti življenja,

da neguješ svojo pristno Moč.

Vračaj se k njej vedno znova in znova, spet in spet.

Tudi sredi največjega kaosa.

Tudi sredi največjih ruševin.

Takrat, ko se ti zdi, da se je vse razletelo na tisoč koščkov.

Ponovi stokrat in postala ti bo domača.

Ponovi tisočkrat in občutil boš, kako postajaš močnejši.

Ponovi v nešteto trenutkih vsakdana in dojel boš, da si resnično zaživel iz svoje Moči.

To je odgovor na tisti Klic.

To je tista Pot, ki jo že vse življenje iščeš.

Dr. NINA KRAJNC je motivacijska pisateljica, ki svojo ljubezen do besed izraža skozi sporočilne in zgovorne zgodbe, ki so se skozi različne navdihujoče zapise dotaknile že tisoče src. Navdihuje jo moč besed ter to, kakšen učinek so zmožne ustvariti. Njena strast je besede uporabljati tako, da nagovorijo tisto najlepše v sočloveku in mu pomagajo na površino priklicati notranje vpoglede, spoznanja in edinstvene zaklade, ki jih vsak od nas nosi v sebi.

Dodatno

Zdravilna pisma 7Lastnosti

avtor
format 11,4 x 14,0 cm
isbn 9789617090734
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 114 strani
vezava Mehka vezava