Ženske v hormonskem ravnovesju

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka. To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe

Ženske v hormonskem ravnovesju 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.90

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ženske v hormonskem ravnovesju 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ženske v hormonskem ravnovesju 6

Opis

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

Dodatno

Ženske v hormonskem ravnovesju 7Lastnosti

avtor
isbn 978-961-6861-90-8
format 12,5 x 19,5 cm
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 255 strani
vezava Mehka vezava